Binance wil personeelsbestand met 15-30% vergroten in 2023

‘S Werelds grootste cryptocurrency-beurs Binance heeft besloten om, ondanks de onrust op de cryptomarkt, zijn personeelsbestand te vergroten in 2023. Dit terwijl andere cryptocurrency-beurzen / -projecten gedwongen worden om werknemers te ontslaan.

De beurs kondigde aan dat het van plan is om haar personeelsbestand in 2023 met 15-30% uit te breiden, zoals vermeld door Binance CEO Changpeng Zhao op de Crypto Finance Conference in St. Moritz, Zwitserland. Hij ging verder met stellen dat Binance momenteel 687 openstaande vacatures heeft.

Rivaliserende cryptocurrency-beurs Coinbase heeft onlangs zijn plan aangekondigd om meer dan 900 werknemers te ontslaan op een totaal van 4.700 werknemers, wat zou betekenen dat 25% van het personeelsbestand van het bedrijf werkloos zou worden. Ook Kraken kondigde aan dat het ongeveer 30% van het personeelsbestand zou schrappen.

Daarnaast is Huobi ook van plan om dit jaar banen te schrappen en naar schatting zal 20% van het personeelsbestand worden ontslagen.

Binance blijft optimistisch ondanks bearmarkt

In het afgelopen jaar is bijna 1,4 biljoen dollar van de cryptomarkt verdwenen. Grote cryptocurrencies, waaronder Bitcoin en Ethereum, werden geconfronteerd met een ernstige waardevermindering en worstelen nog steeds met bearish omstandigheden.

Changpeng Zhao verklaarde echter dat de Binance eraan werkt om “goed georganiseerd” te worden, aangezien de organisatie op dit moment misschien niet “superefficiënt” is. Hij heeft echter verklaard dat Binance zichzelf zal perfectioneren vóór de volgende bull-cyclus.

Binance krijgt goedkeuring in Zweden

In recent nieuws over de uitbreiding van de activiteiten van de cryptocurrency-beurs, is registratie verleend om zaken te doen in Zweden. Dit zal de groei op de Europese markt verder stimuleren. Binance kondigde het volgende aan:

“Binance is verheugd aan te kondigen dat Binance Nordics AB door de Swedish Financial Supervisory Authority (Swedish FSA) is geregistreerd als een financiële instelling voor beheer en handel in virtuele valuta.”

De licentie werd verleend na een maand overleg met Zweedse toezichthouders en Binance Nordics AB. Dit betekent in de eerste plaats dat Zweedse mensen toegang hebben tot de cryptoproducten en -diensten van Binance.

Met de registratie in Zweden heeft Binance nu in totaal zeven licenties in de EU ontvangen, waaronder Italië, Spanje, Frankrijk, Cyprus, Litouwen en Polen. De beurs heeft deze licenties in de afgelopen twee jaar verkregen. Met de consistente uitbreiding heeft de beurs ook kunnen bijdragen aan de werkgelegenheid binnen de crypto-industrie.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!