Hoe u elke dag een passief inkomen kunt verdienen met cloud mining

Mining heeft een lange weg afgelegd sinds de begindagen van Bitcoin (BTC), toen individuen hun thuiscomputers konden gebruiken om munten te minen. Tegenwoordig vertrouwen miners op dure hardware en grootschalige operaties om nieuwe munten te genereren. Maar wat als er een manier was om deel te nemen aan mining zonder te hoeven investeren in dure hardware? Cloud mining is een optie waarmee u precies dat kunt doen.

Cloud mining is het proces van het minen van cryptocurrencies met behulp van een extern datacenter met gedeelde verwerkingskracht. Met dit type mijnbouw kunnen gebruikers cryptocurrencies minen zonder te hoeven investeren in dure mininghardware of de bijbehorende uitdagingen van solo-mining.

Met cloud mining hoeft u zich alleen maar aan te melden voor een account bij een serviceprovider en een vergoeding te betalen om te beginnen met mining. De serviceprovider zal dan zijn eigen apparatuur gebruiken om de munten namens u te minen, en u ontvangt een deel van de gedolven munten op basis van de hashrate die u hebt gekocht.

Bytebus.com – Het meest vertrouwde cloud mining-platform in 2022

Bytebus was een van de eerste bedrijven die cloud mining-services aanbood toen het in 2018 werd opgericht, en het heeft het vertrouwen gewonnen van meer dan 360.000 personen over de hele wereld. Deelnemen aan cloud mining is eenvoudig en ongecompliceerd door het inschrijven en lid worden van Bytebus.

Bytebus geeft klanten een gebruiksvriendelijke webinterface, waardoor klanten zich eenvoudig kunnen aanmelden en hun accounts kunnen verifiëren. Bovendien komt u als nieuwe gebruiker in aanmerking voor een aanmeldbonus van tien dollar. Daarnaast biedt Bytebus een verwijzingsprogramma waarmee klanten een beloning van 3% kunnen ontvangen voor het aanbevelen van Bytebus aan hun vrienden en familie.

Bytebus biedt nu een breed scala aan abonnementskeuzes voor cloud mining, waaronder $10, $100, $1.600 en $6.000, onder andere. Elk van deze overeenkomsten heeft een andere looptijd en biedt een ander rendement op de investering.

Kan ik geld verdienen door niet te beleggen?

Ja, er is geen investering van u vereist, iedereen kan gratis deelnemen aan dit evenement. We hebben een gratis ervaringsplan dat je $10 geeft wanneer je je registreert. U kunt $10 gebruiken om het gratis abonnement te kopen en $1 per dag te krijgen. Wanneer u $100 bereikt, kunt u geld opnemen.

Flexibele investeringsmogelijkheden

Bytebus biedt momenteel verschillende verschillende prijsplannen voor cloud mining, waaronder plannen van $10, $100, $1600 en $6000, enz. Elk van deze heeft zijn eigen contractduur en elk biedt een onderscheidende Return on Investment:

  • Een abonnement dat $100 kost en een contractduur van drie dagen heeft, levert een rendement op van $6.
  • Een investeringsplan dat $480 kost en een contractduur van 10 dagen heeft; het rendement op dit plan is $102.
  • Een investeringsplan van $6.000 met een contractduur van vijftig dagen levert een rendement op van $7.400. Het is mogelijk dat de dagtarieven oplopen tot 2,47 procent!

Omdat betalingen dagelijks plaatsvinden, kunt u erop rekenen dat u elke dag wordt uitbetaald. Hoe lang een belegging ook wordt aangehouden, er wordt altijd hetzelfde rendement behaald. Aan het einde van de toegewezen periode die in het contract is gespecificeerd, kunt u het geld opnemen of doorgaan met beleggen. Elke investering die met Bytebus wordt gedaan, wordt geleverd met een volledige hoofdsom en rentegarantie van het bedrijf.

Hoe het verwijzingsprogramma gebruiken?

U kunt beginnen met geld verdienen, zelfs als u niet investeert. Elke Bytebus-gebruiker heeft een unieke verwijzingslink, die met iedereen kan worden gedeeld, kopieer uw verwijzingslink en deel deze link om bonussen te krijgen. Elke nieuwe gebruiker die zich registreert met behulp van uw verwijzingslink, wordt een levenslange verwijzing. Als verwijzer komt u in aanmerking voor een verwijzingscommissiebonus van 3% voor elke aankoop die door een van uw verwijzingen wordt gedaan. Als iemand bijvoorbeeld een bestelling van $100 koopt met uw verwijzingscode, krijgt u $3 gratis.

Over Bytebus

Bytebus is een gereguleerd platform voor cryptomining en volgt de FCA-regelgeving (Financial Conduct Authority), de FCA reguleert financiële diensten, bedrijven en markten voor een eerlijke behandeling van consumenten.

Bytebus exploiteert momenteel grote datacenters in Kazachstan, Myanmar en IJsland. Bytebus is ook het enige bedrijf ter wereld dat binnen 5 jaar een vergunning heeft gekregen om landpacht en exploitatie door de Kazachstaanse overheid te ondersteunen.

We hebben ’s werelds beste cloud mining-platform ontwikkeld met de meest geavanceerde implementatietechnologie, en bieden 2% -10% van ’s werelds cloud mining-hashsnelheid. Meer nieuwe productplannen en services zitten in onze pijplijn.

Kortom, als u op zoek bent naar een legitieme bron van stabiel, passief inkomen via cryptovaluta-investeringen, dan moet u gebruikmaken van de diensten van Bytebus.

Bezoek de website op https://bytebus.com/ voor meer informatie over Bytebus en het kopen van cloudminingplannen.

Twitter: https://twitter.com/bytebusUK
Facebook: https://www.facebook.com/bytebusUK/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=F-EPwao6ZLQ&t=40s

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!