LFG zegt dat juridische perikelen uitbetaling voorkomt aan UST-houders

De Luna Foundation Guard (LFG), een non-profitorganisatie die is opgericht om het Terra (LUNA)-ecosysteem te ondersteunen, legde gisteren op Twitter uit dat de voortdurende juridische strijd voorkomt dat het kleine houders van zijn ingestorte stablecoin TerraUSD (UST) terug kan betalen. LFG tweette het volgende:

“Sinds de de-peg van UST in mei is er begrijpelijke interesse geweest in de activa van LFG en hoe deze zullen worden verdeeld. Zoals vermeld, is ons doel om de resterende activa van LFG te verdelen onder degenen die worden beïnvloed door de de-peg, de kleinste houders eerst.

Helaas is distributie op dit moment niet mogelijk vanwege lopende en dreigende rechtszaken. Hoewel deze zaken onopgelost zijn, kan er geen tijdlijn worden vastgesteld voor een oplossing.”

De organisatie beloofde in mei voor het eerst haar resterende bezit te gebruiken om kleine UST-houders te compenseren, ongeveer een week nadat de stablecoin instortte. Het zei het volgende:

“De Foundation wil haar resterende activa gebruiken om de resterende gebruikers van UST, de kleinste houders eerst, te compenseren. We discussiëren nog steeds via verschillende distributiemethoden, updates volgen binnenkort.”

De LFG krijgt echter momenteel veel kritiek op Twitter omdat het de fondsen nog niet uitbetaald heeft, en de organisatie zegt nog steeds van plan te zijn UST-houders terug te betalen. Het sloot af met:

“Ons doel blijft om de resterende activa van LFG te verdelen onder kleine UST-houders. We zullen niet stoppen met pleiten voor ons vermogen om deze eerste plannen door te voeren, en degenen die wachten zullen de eersten zijn die op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!