LUNC staking neemt sterk toe na activering van KuCoin

Vandaag heeft LUNC Staking, een botaccount dat Luna Classic stakingsactiviteiten volgt, middels een tweet bekend gemaakt dat er momenteel 629 miljard LUNC is ingezet. Dit is gelijk aan ruim 10% van het totale aanbod. Bovendien vertegenwoordigen de meest recente gegevens een stijging van 63 miljard in de afgelopen vijf dagen.

“Levering en uitzetten van #LUNC

Staking ratio:
10,243% (gebonden: 9,120%)

Staked:
gebonden: 629.539.645.361
niet gebonden: 77.528.758.257

Supply:
totaal: 6.903.101.146.819″

Zaterdag had het totale bedrag aan ingezette LUNC de 556 miljard overschreden. Dat het aantal ingezette LUNC aan het stijgen is, is een goed teken voor het netwerk dat positieve langetermijnvooruitzichten laat zien voor hun investeerders. Dit leidt vervolgens tot een verminderd circulerend aanbod en verkoopdruk.

Volgens de gegevens van Smart Stake Analytics heeft de grote crypto-exchange KuCoin gisteren zelfs 50 miljard LUNC ingezet. Het is momenteel nog onduidelijk wat de motieven waren voor deze beweging. Het verhoogde echter de staking power van de exchange aanzienlijk tot 8%, waardoor het in de top 5 van validators werd geplaatst op basis van stemrecht. De beweging geeft aan dat er op de lange termijn een geloof kan zijn in de toekomst van het token dat een grotere invloed vereist.

Het hervatten van staking is een van de eerste stappen van de LUNC-community nadat zij controle over het netwerk hadden overgenomen. De community heeft een roadmap naar herstel uitgestippeld an de ineenstorting van het Terra-ecosysteem afgelopen mei. LUNC dat is gestaked kan tot 37,8% aan beloningen genereren en is 21 dagen vergrendeld, waarbij er geen minimumlimiet is voor stortingen.

Ondertussen is gisteren de wijziging van de belastingparameter 1.2 voor on-chain LUNC-transacties live gegaan. Tot nu toe is meer dan 100 miljoen LUNC geburnd om het aanbod te verminderen, waarbij het grootste deel van het volume kwam nadat KuCoin de belasting voor stortingen en opnames had ingevoerd.

LUNC wordt momenteel verhandeld voor een prijs van $0,0002838 met een daling anderhalf procent ten opzichte van 24 uur geleden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!