Kia lanceert NFT-campagne voor de nieuwe Kia Soul

Volgens een nieuw persbericht heeft de grote autofabrikant KIA een non-fungible token (NFT’s)-gebaseerde campagne gelanceerd in de Verenigde Staten. De campagne, genaamd “Built for Whoever You Are”, is gemaakt in samenwerking met creatief bureau David&Goliath en vormt een mijlpaal voor de acceptatie van digitale activa.

De NFT’s zullen de “individualiteit” van het 2023-model van Kia Soul benadrukken. De uitzendingscampagne zal een commercial van 30 seconden bevatten met drie NFT’s als hoofdrolspelers terwijl ze aan een reis beginnen aan boord van een Kia Soul en door een stad rijden.

Kijkers kunnen een van de items in deze collectie verkrijgen door een QR-code te scannen die wordt verstrekt door de 30-seconden-spot. De collecties van digitale activa worden ondersteund door het Sweet NFT-platform. Gemaakt met hoge kwaliteit en in een 3D computergegenereerd formaat, zal elke NFT zijn eigen unieke functie hebben. Russel Wager, Vice President of Market voor KIA America zei het volgende over deze aankondiging en waarom NFT’s perfect passen bij de Kia Soul:

“Met zijn iconische stijl, eindeloos aanpassingsvermogen, vermogen en geavanceerde technologie, heeft Soul het boxy-segment van kleine auto’s opnieuw gedefinieerd toen het voor het eerst werd gelanceerd in 2009 en is het gestaag geëvolueerd om klanten van generatie op generatie aan te spreken met zijn edgy uiterlijk, bruikbaarheid en efficiëntie (… ). De Soul is net zo individualistisch als de NFT’s, en als merk is Kia altijd bezig met innoveren om voorop te blijven lopen.”

In totaal zal de marketingcampagne en de NFT-collectie bestaan ​​uit 10.100 items met een Kia hen. Elk van deze items zal volgens het persbericht geïnspireerd zijn op de Kia Soul uit 2023. Tom Mizzone oprichter en CEO bij Sweet zei:

“Bovenal is het een belangrijke mijlpaal voor massale acceptatie, aangezien het de eerste NFT-drop is die is ingebed in een nationale tv-commercial. Als zodanig zal het door miljoenen mensen worden gezien, van wie velen de wereld van Web3 voor het eerst ervaren.”

Kijkers kunnen één van de items in deze collectie verkrijgen door een QR-code te scannen wordt in de 30-seconden durende spot. De collecties van digitale activa worden ondersteund door het Sweet NFT-platform. Gemaakt met hoge kwaliteit en in een 3D computergegenereerd formaat, zal elke NFT zijn eigen unieke functie hebben.

In totaal zal de marketingcampagne en de NFT-collectie bestaan ​​uit 10.100 items. Elk van deze items zal volgens het persbericht geïnspireerd zijn op de Kia Soul uit 2023. Tom Mizzone oprichter en CEO bij Sweet zei:

“Bovenal is het een belangrijke mijlpaal voor massale acceptatie, aangezien het de eerste NFT-drop is die is ingebed in een nationale tv-commercial. Als zal het door miljoenen mensen worden gezien van wie velen de wereld van Web3 voor het eerst ervaren.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!