Cristiano Ronaldo kondigt samenwerking aan met Binance

‘S werelds grootste cryptocurrency-beurs Binance heeft zojuist een aankondiging geplaatst waarin het aangaf dat het samen is gaan werken met één van de beste voetballers van dit moment, Cristiano Ronaldo. De beurs kondigde aan dat het met de wereldster is gaan samenwerken voor de promotie van non-fungible tokens (NFT’s).

Als onderdeel van de meerjarige overeenkomst zullen de Portugese voetballer en Binance een reeks NFT-collecties te koop aanbieden op het platform van het bedrijf, zei de cryptocurrency-beurs, eraan toevoegend dat de eerste collectie later dit jaar gelanceerd zal worden.

Changpeng Zhao, de CEO en oprichter van Binance, prees in het persbericht dat gedeeld werd met Cointelegraph Ronaldo’s prestaties in het voetbal en zei dat de atleet “de sport heeft overstegen om een ​​icoon in meerdere sectoren te worden.” Hij ging verder met:

“Hij heeft een van ’s werelds meest toegewijde fanbases vergaard door zijn authenticiteit, talent en liefdadigheidswerk.”

Zhao voegde eraan toe dat het Binance-team verheugd is om Ronaldo-fans “exclusieve engagementmogelijkheden te bieden om contact te maken met Ronaldo”, aangezien ze stukken van de NFT-collecties bezitten. Ondertussen gaf de voetbalsuperster ook commentaar op de komende NFT-drops en zei dat fans er zeker van zullen genieten. Ronaldo legde ook uit:

“Mijn relatie met de fans is erg belangrijk voor mij, dus het idee om ongekende ervaringen en toegang te bieden via dit NFT-platform is iets waar ik deel van uit wilde maken.”

Ronaldo reageerde ook op de aankondiging door een filmpje te plaatsten op Twitter. Hij tweette het volgende: