bitcoin whale

Solend maakt voorstel om whale-wallet over te nemen ongeldig

Het leningprotocol voor gedecentraliseerde financiering (DeFi), Solend, heeft een nieuw bestuursstemming gecreëerd. Onlangs werd er een voorstel goedgekeurd dat Solend Labs noodbevoegdheden gaf om toegang te krijgen tot de wallet van een whale om liquidatie te voorkomen. Dit voorstel werd dus ongeldig verklaard en teruggedraaid.

Gisteren lanceerde het platform een stemming met de titel “SLND1: Mitigate Risk From Whale”. Solend kan hierdoor het risico verminderen door toegang te krijgen tot de wallet van de whale en de liquidaties over-the-counter (OTC) te laten plaatsvinden. De liquidatie van de whale zou namelijk een risico kunnen vormen voor de markt.

Als de prijs van Solana (SOL) daalt en de whale wordt geliquideerd, dan kan het platform in de schulden raken en het Solana-netwerk onder druk zetten. Het voorstel werd goedgekeurd, wat leidde tot kritiek van leden van de gemeenschap.

De gemeenschap noemde het voorstel het tegenovergestelde van wat DeFi zou moeten zijn en onwettig. Solend startte hierdoor een tweede stemmingsronde om het eerdere voorstel ongeldig te verklaren. Uiteindelijk waren er bijna anderhalf miljoen stemmen voor het ongeldig verklaren van het eerdere voorstel.

Het nieuwe voorstel maakt de vorige stemming ongeldig en zal Solend ertoe aanzetten om een ​​andere oplossing te vinden waarbij het niet nodig is om een ​​account met geweld over te nemen. Bovendien verhoogt het ook de stemtijd van het bestuur tot één dag.

Solend zit gevangen tussen twee kwaden. Als het team erin slaagt om de wallet van de whale over te nemen kan het SOL redden van een implosie. Aan de andere kant zal dit aantonen dat iemands vermogen binnen het platform in beslag genomen kan worden, wat tot een boycot kan leiden.

Als het Solend-team echter niet in staat is om de risico’s rond het account van de whale te beperken, geloven sommigen dat dit een Solana-meltdown kan veroorzaken, waardoor de prijs van SOL zwaar daalt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN