Mede-oprichter van Dogecoin noemt elke token op de Binance Smart Chain rotzooi

De mede-oprichter van de populaire meme-cryptocurrency Dogecoin (DOGE), Billy Markus, heeft verklaard dat er niet zoiets bestaat als een “BSCGem” op de Binance Smart Chain (BSC). Volgens zijn analyse is elke token op de Binance Smart Chain rotzooi en is elk Twitter-account dat een BSCGem noemt “een scam-bot, een klootzak of een idioot”.

De mede-oprichter van Dogecoin benadrukte ook dat de crypto-gemeenschap altijd vraagt ​​om een ​​opleiding over crypto te krijgen, maar op de een of andere manier altijd advies wil krijgen om rijker te worden. Markus deelde zijn analyse van tokens op de Binance Smart Chain en het gedrag van de cryptogemeenschap via de volgende twee tweets:

De opmerkingen van Billy Markus over het feit dat alle tokens op de Binance Smart Chain rotzooi zouden zijn, lokten zoals verwacht gemengde reacties uit van de crypto-gemeenschap op Twitter. Hieronder staan ​​enkele voorbeelden van reacties op zijn opmerkingen:

“Hier is al het onderwijs dat mensen nodig hebben. 1 DOGE = 1 DOGE,” door @DogeHypeASF

“Mensen: Investeer in deze meme-token! Het zal je rijk maken Ook mensen: Deze token is gecrasht, we hebben regelgeving nodig tegen oplichting,” door @ZacPrater

“Ik had het niet beter kunnen zeggen. De BNB-prijs voor Binance oppompen. Elke exchange token heeft dezelfde functie. Een soort Ponzi,” door @KryptoLander

“Helaas ben ik het daar absoluut niet mee eens. Er zijn zoveel voordelen en voordelen om op de BSC te vermelden, ik ben misschien bevooroordeeld, maar #StrikeX gaat de handelsindustrie echt voor altijd veranderen!! Stuur gerust een DM als je meer wilt weten over het project,” door @Samtaylors01

“Zegt de man die zijn DOGE verkocht om een ​​gebruikte Honda Civic te kopen,” door @vinhodler

Zoals hierboven te zien is, is de crypto-gemeenschap verdeeld. Hoe denken jullie over de opmerkingen van Markus? Delen jullie deze mening of zijn jullie hier totaal niet mee eens? Laat het ons weten via onze socials!