blogs ethereum afbeelding-12

Twitter voegt Ethereum toe aan Tip Jar

In september 2021 heeft Twitter Bitcoin-betalingen ingeschakeld als de eerste cryptocurrency-betalingsoptie die beschikbaar is via Tip Jar. Gisteren kondigde het social media-platform echter een ​​hele reeks nieuwe betaalopties toe, waaronder Ethereum (ETH). Het bedrijf tweette het volgende:

“Heb je al Tips in je profiel ingesteld, zodat mensen gemakkelijk hun steun kunnen tonen? Ja: cool, we hebben Paga, Barter by Flutterwave, Paytm en de optie om je Ethereum-adres toe te voegen toegevoegd.”

Gebruikers die ETH-fooien willen ontvangen, hoeven alleen maar de fooifuncties van het platform in te schakelen en een Ethereum-adres toe te voegen aan het speciale gedeelte van hun profiel. Het bedrijf verstrekte echter geen andere details met betrekking tot het geven van fooien in ETH.

Wat wel duidelijk werd is dat fooien momenteel alleen beschikbaar is voor gebruikers op iOS- en Android-telefoons. Volgens Twitter behouden gebruikers 100% van de tips die ze ontvangen.

Het bedrijf verklaarde dat fooien kunnen worden gebruikt om “steun te tonen, waardering te tonen, te helpen of te belonen wie je maar wilt – van opkomende makers en journalisten tot Twitter Spaces-hosts.” Andere betalingsdiensten zijn Cash App, GoFundMe, Patreon, Wealthsimple en Venmo.

Twitter is afgelopen tijd druk bezig geweest met het implementeren van cryptocurrency in haar platform. Zo heeft het onlangs een functie uitgerold waarmee Twitter Blue-gebruikers non-fungible tokens (NFT’s) kunnen uploaden als hun profielfoto’s, maar die mogelijkheid is echter tot op heden beperkt tot iOS-gebruikers.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN