Dogecoin koers

Hoofdontwikkelaar van Shiba Inu (SHIB) hint naar Shibarium

Net als elke negatieve benaming, is het gemakkelijk om de naam meme-cryptocurrency te krijgen, echter is het lastig om hier van af te komen. Dit is echter hetgeen wat Shiba Inu (SHIB) wel gaat proberen. Het project neemt namelijk de laatste tijd flinke stappen om het gebruik ervan te verbeteren. Zo werkt het team van Shiba Inu werkt momenteel aan een layer-2-oplossing om te concurreren met Ethereum (ETH).

De hoofdontwikkelaar van het project, Eric M, hintte namelijk recentelijk naar een mogelijke release van Shibarium. Hij onthulde dit in een vraag- en antwoordsessie op Discord, waar hij beweerde dat de layer-2-oplossing in de toekomst voor de gemeenschap zal worden vrijgegeven.

Het idee voor Shibarium als layer-2-oplossing werd voor het eerst onthuld door Shiba Inu’s oprichter Ryoshi via Medium. In de post verklaarde hij dat het idee achter Shibarium was dat het netwerk de dure gastarieven die gebruikers moeten betalen, zou omzeilen. Andere voordelen zijn snellere transacties, volledig beheer en een milieuvriendelijke blockchain voor het netwerk. Ryoshi zei het volgende in mei 2021:

“Wie gaat dit bouwen? Welnu, ik heb al gesproken met een zeer bekwaam blockchain-team dat vrijwillig heeft aangeboden om dit voor het Shiba-ecosysteem te bouwen en volledig te decentraliseren. Er kan nooit een enkele bron van mislukking of enige admin zijn – het moet altijd worden gedoneerd aan de Shiba-god van decentralisatie.”

Op basis van beschikbare bronnen wordt Shibarium aangeprezen om zijn stablecoin genaamd SHI te hebben, die ook op Ethereum zal werken. Volgens Ryoshi zal SHI de wereldwijde stabiele valuta zijn die gebruikt kan worden voor transacties of als waardeopslag.

Afgezien van de stablecoin SHI, zal BONE het primaire token zijn op Shibarium. Ryoshi merkte op dat SHIBA- en LEASH-houders zich geen zorgen hoeven te maken, aangezien hun bezit BONE kan opleveren via ShibaSwap. Tevens gaf hij aan dat “BONE een eerlijke en “0” start zal hebben waardoor we ons geen zorgen hoeven te maken over pijnlijke whale bags”.

De exacte tijdlijn voor de lancering van Shibarium blijft echter onbekend vanwege het gebrek aan informatie over het project. In de Discord-sessie zei hoofdontwikkelaar Eric M Notes alleen dat het project “binnenkort” zal worden gelanceerd zonder enige hint met betrekking tot een tijdlijn. Toen deelnemers aandrongen op aanwijzingen, zei hij:

“Degenen die het project voor de swap vertrouwden, waren na de swap succesvol. Een tijdlijn is niet nodig als u een project vertrouwt. Zo heeft Shib tot nu toe gewerkt en dat zal zo blijven.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN