Binance lanceert BNB Auto-Burn-mechanisme

‘S Werelds grootste cryptocurrency-beurs Binance heeft de implementatie aangekondigd van een nieuw BNB Auto-Burn-mechanisme, wat de kwartaallijkse tokenburn van de beursgigant zou moeten vervangen.

BNB Auto-Burn is ook ontworpen om de ontwikkeling van een “gezond blockchain-ecosysteem” te bevorderen samen met de Binance Smart Chain (BSC) en Binance Coin (BNB) gemeenschappen. Daarnaast is het doel om de gemeenschap meer transparantie en voorspelbaarheid te bieden.

Volgens de officiële blogpost zal het nieuwe systeem, genaamd “BNB Auto-Burn”, twee kenmerken hebben. Het zal objectief en controleerbaar zijn. Het is namelijk niet afhankelijk van de inkomsten die worden gegenereerd op de gecentraliseerde beurs van Binance door het gebruik van de native token.

Het zal in plaats daarvan automatisch worden aangepast op de prijs van BNB en houdt tevens rekening met het aanbod en de vraag naar de token, naast het aantal blokken dat gedurende een kwartaal is geproduceerd op basis van on-chain-gegevens.

Na de activering van BEP-95, dat betrokken is bij de integratie van een realtime verbrandingssysteem in zijn token-structuur, zal in elk blok een vaste verhouding van gasvergoedingen worden verbrand door de validators in het BSC-ecosysteem.

Met de introductie van de BNB Auto-Burn onthulde Binance dat de volgende fase in de ontwikkeling van zijn native tokens en BSC is begonnen. Het belangrijkste doel is om het brandproces van Binance op te voeren en tegelijkertijd het netwerk te decentraliseren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!