Libra Blockchain

Meta zal meer crypto-advertenties toestaan op Facebook en Instagram

Velen van jullie zullen vast wel hebben meegekregen dat het bedrijf Facebook officieel omgedoopt is tot Meta, alhoewel het social media-platform gewoon Facebook zal blijven heten. Het heeft dit gedaan omdat het serieuze plannen heeft om volledig in de metaverse te duiken. Om hun toewijding aan te tonen, heeft de social media-gigant tevens aangekondigd dat het de eisen voor cryptocurrency-advertenties op Facebook heeft versoepeld, waardoor bedrijven meer speelruimte krijgen om productaanbiedingen voor digitale activa aan te prijzen.

Meta kondigde woensdag aan dat het met onmiddellijke ingang 27 wettelijke licenties van adverteerders zal erkennen, tegenover slechts de drie die het eerder verleend had. Dit betekent dat veel meer toepassingen voor het uitvoeren van cryptocurrency-advertenties zullen worden geaccepteerd. De wijzigingen worden weergegeven in sectie 10 van het bijgewerkte advertentiebeleid van Facebook, getiteld “Cryptocurrency-producten en -services”.

Vóór de update kon slechts een beperkt aantal cryptobedrijven adverteren op Facebook omdat het platform een ​​klein aantal regelgevende licenties erkende. Volgens het bijgewerkte beleid kunnen de volgende cryptoproducten en -diensten nu schriftelijke toestemming krijgen om advertenties op Facebook weer te geven:

  • Cryptocurrency-uitwisselingen en handelsplatforms
  • Uitleen- en leendiensten voor cryptovaluta
  • Portemonnee voor cryptovaluta
  • Mining-infrastructuur voor cryptovaluta

Meta legde uit dat het bijgewerkte beleid de rijping en toegenomen regulering van de crypto-industrie weerspiegelt. Het zei het volgende hierover:

“In de loop der jaren is het cryptocurrency-landschap volwassener en stabieler geworden en heeft het een toename van overheidsregulering ervaren, wat heeft geholpen om duidelijkere verantwoordelijkheden en verwachtingen voor de industrie vast te stellen. In de toekomst zullen we afstappen van het gebruik van een verscheidenheid aan signalen om de geschiktheid te bevestigen en in plaats daarvan hebben zij een van deze 27 licenties nodig.”

Daarnaast mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming reclame worden gemaakt voor producten en diensten met betrekking tot blockchain-technologie, cryptonieuws, onderwijs, betaalmethoden en merchandise. Een Meta-woordvoerder bevestigde dat de veranderingen ook van invloed zijn op Instagram, dat eigendom is van het bedrijf.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN