Reddit Ethereum

Reddit van plan om Karma-punten te tokeniseren

Reddit zou binnenkort Karma-punten gaan tokeniseren en een half miljard nieuwe gebruikers naar Web 3.0 kunnen brengen. Dit is volgens een aankondiging door Rahul Kothari eerder deze week toen hij toetrad tot de crypto-engineering-divisie van het bedrijf.

In drie leidende woorden, Decentralize – Social – Media, onthulde de Alexa-software-engineer dat hij zou samenwerken met enkele van de slimste ingenieurs bij het omzetten van Karma-punten in tokens. Hij zei het volgende:

“Je Karma-punten zullen binnenkort tokens zijn. Denk aan op de gemeenschap gebaseerde beslissingen – subreddits in meningsverschillen – en dit alles zonder zelfs je gemeenschapspunten te verliezen? Het is alsof je van FB naar Twitter gaat zonder je volgers opnieuw te hoeven opbouwen.”

Karma-punten zijn scores die gebruikers krijgen wanneer hun post(s) en/of opmerking(en) op Reddit door leden wordt geüpdatet. Sinds de oprichting in 2005 is Reddit snel een broeinest geworden van financiële en investeringsdiscussies door gebruikers in subreddits, waarvan sommige hebben geleid tot sterke prijsstijgingen.

Een voorbeeld hiervan is de AMC en GameStop, die eerder dit jaar is ontstaan ​​op het nu populaire Wallstreetbets-discussieforum. Cryptocurrencies zijn echter niet onopgevallen gebleven op het platform, aangezien het nu een groot deel van de investeringsdiscussies domineert.

Hoewel gebruikers die bijdragen aan belangrijke cryptocurrency-onderwerpen die worden geüpdatet, geen geld kunnen verdienen met hun ideeën, is Rahul van mening dat het omzetten van hun Karma-punten in tokens hen zal belonen voor hun inspanningen en hen zal motiveren. Hij zei hier het volgende over:

“Naast eigendom is er ook een financiële reden om dit te doen: om een ​​nieuwe strategie voor het genereren van inkomsten te verkennen.”

Bovendien is hij van mening dat Reddit, zodra ze de tokenisatie hebben voltooid, 500 miljoen nieuwe actieve web 2-gebruikers in web 3.0 zal integreren. Terwijl web 2.0-gebruikers werden blootgesteld aan sociale netwerken en cloudgestuurde computing, is Reddit van plan om gebruikers meer gedecentraliseerde, AI-gestuurde services te bieden met een ultramoderne computerinfrastructuur, synoniem met wat de metaverse biedt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN