Binance opnamelimiet

Binance zal Polkadot’s parachain-veilingen ondersteunen

Binance, ‘s werelds grootste cryptocurrency-beurs, heeft in een officiële aankondiging bekendgemaakt dat het de Polkadot parachain-veiling zal ondersteunen, die gepland staat voor november. Met betrekking tot meer informatie over hoe, wat en wanneer, zei de beurs het volgende:

“Er zal een aparte aankondiging worden geplaatst met meer details. Blijf ons volgen voor de komende initiatieven!”

Wat zijn parachains?

Parachains zijn verschillende layer-1-blockchains die parallel kunnen lopen en gegevens naar elkaar kunnen verzenden. Hun aanwezigheid in Polkadot zal leiden tot een multichain-architectuur van verschillende blockchain-netwerken in het Polkadot-ecosysteem.

Het protocol is bedoeld om verschillende andere layer-1-blockchains, zoals Bitcoin en Ethereum, naadloos te laten aansluiten op het ecosysteem, waardoor ze allemaal kunnen samenwerken als onderdeel van een groter ecosysteem. Bovendien kunnen Polkadot-parachains naadloos gegevens delen met andere blockchain-netwerken en veel kansen binnen de crypto-ruimte ontgrendelen.

De integratie van deze parachains zal de komende jaren veel meer interoperabiliteit tussen verschillende DLT-netwerken stimuleren. In de afgelopen vijf jaar heeft het Polkadot-team geëxperimenteerd met zijn parachain-technologie en elke test werd uitgevoerd op zijn ‘kanarienetwerk’, Kusama.

Eerder in juni heeft Polkadot met succes de eerste batch parachains op Kusama ingezet. Sindsdien heeft Kusama ongeveer 11 parachain-slots geveild, waardoor de activiteiten op het netwerk zijn toegenomen.

11 november gaat het beginnen

Het succes van de parachains die op Kusama zijn ingezet, is de bepalende factor geweest in hoe klaar Polkadot is om zijn parachains officieel te lanceren.

Als gevolg van dit succes op Kusama, heeft de community dan ook gestemd dat parachains eindelijk klaar zijn om geïmplementeerd te worden en de veilingen zullen dan ook starten op 11 november 2021. In reactie op het goede nieuws met betrekking tot de goedkeuring, zei oprichter Gavin Wood het volgende op Twitter:

“Terwijl andere ketens maanden of zelfs jaren nodig hebben om een ​​upgrade te implementeren, hebben Polkadot en Kusama Network binnen 8 uur nieuwe logica op de keten gemaakt, gestemd en geïmplementeerd. Allemaal via een veilig, door belanghebbenden bestuurd gedecentraliseerd proces.”

De eerste batch van de Parachain-veilingen duurt vijf weken, met elke week één veiling. Bovendien selecteert elke veiling een parachain-slot voor een totaal van 96 weken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN