Bitcoin

Investeringsgigant BlackRock CEO ziet enorme kansen in blockchain en crypto

De CEO van ‘s werelds grootste vermogensbeheerder Blackrock, zei in een recent interview met CNBC ‘Squawk Box’, dat hij gelooft dat de digitale valutamarkt een enorm potentieel heeft. Larry Fink gaf verder aan dat hij niet veel begrijpt van Bitcoin en dus niet kan voorspellen waar de Bitcoin koers heen gaat.

Tijdens het interview ging Fink ook in op de recente opmerking van JP Morgan CEO Jamie Dimon over Bitcoin. Jamie Dimon noemde Bitcoin maandag waardeloos tijdens een virtueel evenement gehouden door het Institute of International Finance. Toen Fink werd gevraagd of hij het eens is met Dimon, zei hij het volgende:

“Ik zit waarschijnlijk meer in het Jamie Dimon kamp over crypto. Ik heb verder ook geen Bitcoin gestudeerd en weet niet waar het naartoe gaat, dus ik kan je niet vertellen of het $80K of 0 gaat worden.”

Ondanks Dimons scepsis over Bitcoin, doet zijn bank zaken met klanten die toegang willen tot ‘s werelds meest verhandelde cryptocurrency.

Toen Fink werd gevraagd of hij van gedachten is veranderd over het verstrekken van cryptoproducten, zei hij:

“We bestuderen blockchain en het hele concept van crypto en we geloven dat dat een zeer grote rol zal spelen”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Ik zie enorme kansen in een gedigitaliseerde valuta en dat zal consumenten over de hele wereld helpen. Of het nu Bitcoin is of iets anders, meer een officiële digitale valuta van de overheid, zoals een digitale dollar.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN