Binance 2.0

Binance lanceert crypto groeifonds van $1 miljard om de adoptie van crypto te versnellen

Cryptocurrency exchange Binance heeft zijn crypto groeifonds van $1 miljard aangekondigd. Binance noemde zijn crypto groeifonds het grootste financieringsprogramma in zijn soort in de hele cryptocurrency-industrie. Het fonds is gericht op de Binance Smart Chain (BSC) en zal het ecosysteem helpen om de acceptatie van de blockchain-industrie te stimuleren.

Binance Smart Chain werd gelanceerd in 2020 en is sindsdien flink gegroeid. Volgens de crypto exchange heeft de community van BSC meer dan 1 miljoen dagelijkse actieve gebruikers verspreid over meer dan 900 Dapps.

Er zijn een aantal redenen die kunnen worden toegeschreven aan de groei van de BSC. Bijvoorbeeld het feit dat de transactiekosten op de Binance Smart Chain veel goedkoper zijn dan veel bestaande blockchains.

Ethereum zag bijvoorbeeld tijdens de periode van technologische problemen een ​​aantal van zijn gebruikers migreren naar BSC vanwege de snelle transacties, lage kosten en productaanbod.

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

$1 miljard zal worden verdeeld in vier categorieën

Binance verklaarde dat de $1 miljard verdeeld zal worden in vier categorieën:

  • $100 miljoen voor Talent development
  • $100 miljoen voor het Liquidity incentive program
  • $300 miljoen voor het Builder Program
  • $500 miljoen voor het Incubation Program

Sinds het oorspronkelijke fonds van $100 miljoen werd opgericht om het BSC-ecosysteem te laten groeien, financierde Binance bijna 40 projecten met investeringen tot $1 miljoen en hebben meer dan 200 startups financiering ontvangen in het kader van hackathons en subsidieprogramma’s, zei Binance in een blogpost.

Binance CEO ‘CZ’ Changpeng Zhao, zei het volgende over de nieuwe aankondiging:

“De groei van BSC heeft meer dan 100 miljoen gebruikers aangetrokken met een initiële financiering van $100 miljoen. Met de extra bijdrage van $1 miljard is BSC beter toegerust om de traditionele financiering te verstoren en de wereldwijde massale acceptatie van digitale activa te versnellen om het allereerste blockchain-ecosysteem met 1 miljard gebruikers te worden”, aldus Zhao.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN