Binance.US benoemt Brian Shroder als nieuwe CEO

Binance. US, de Amerikaanse tak van Binance, heeft onlangs Brian Shroder als Chief Executive Officer (CEO) aangekondigd. Shroder werd in september benoemd tot president van Binance.US, na het plotselinge vertrek van voormalig CEO Brian Brooks die slechts vier maanden de CEO van Binance.US was. Shroder is een persoon met veel ervaring en heeft gewerkt bij grote bedrijven zoals Uber en Ant Group, een dochteronderneming van de Chinese Alibaba Group.

“Vandaag zijn we verheugd om Brian Shroder te verwelkomen als president van Binance.US. Als president zal Brian toezicht houden op de strategie en uitvoering, fondsenwerving, zakelijke en bedrijfsontwikkeling van het bedrijf en de juridische, HR-, product- en technologiefuncties van het bedrijf beheren. Meest recentelijk bekleedde Brian senior executive functies bij Ant Group en Uber”, schreef het bedrijf.

In zijn verklaring als nieuwe CEO herhaalde Brian Shroder het doel van het bedrijf om een ​​beursgang te realiseren. Eerder in juni van dit jaar zei Changpeng Zhao, oprichter en CEO van de wereldwijde beurs Binance, dat het bedrijf samenwerkte met Amerikaanse regelgevers en “structuren” opzette om de beursgang te realiseren.

“In mijn korte tijd bij Binance.US heb ik al het enorme potentieel gezien dat het bedrijf heeft voor snelle groei in de Verenigde Staten … Het is echt een voorrecht om te werken met het getalenteerde team dat Binance.US heeft gebouwd in het innovatieve platform dat het heeft is vandaag, en ik kijk ernaar uit om ons team verder te laten groeien terwijl we onze producten en diensten blijven uitbreiden en onze eerste eerste stappen op weg naar de beursgang beginnen”, aldus Shroder.

Verder heeft Binance.US ook Eric Segal aangesteld als Interim Chief Financial Officer (CFO), ter vervanging van Joshua Sroge, die het bedrijf verlaat. Segal zal als CFO fungeren totdat een vaste CFO is aangesteld. Het bedrijf zei dat het samenwerkte met het executive recruitmentbureau Russell Reynolds Associates aan een permanente vervanging.

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!