Litecoin MimbleWimble

Gerucht: Walmart gaat Litecoin-betalingen accepteren

Er doet vandaag een gerucht de ronde dat de grote Amerikaanse keten Walmart een samenwerking aangegaan zou zijn met Litecoin (LTC), waardoor klanten voor goederen kunnen betalen met behulp van de cryptocurrency. Op GlobalNewswire staat een artikel waarin Doug McMillon, CEO van Walmart, het volgende gezegd zou hebben:

“Het momentum en de opwinding rond het gebruik van cryptocurrency zijn onmiskenbaar, en we zijn klaar om online winkelen gemakkelijk te maken voor onze klanten. Als toonaangevende eCommerce-winkel zijn we toegewijd om innovaties in de online winkelervaring te brengen. Door Litecoin te integreren, zullen we klanten in staat stellen om een ​​zeer soepele kassa-ervaring te ervaren met bijna onmiddellijke transactiebevestiging en bijna nul kosten, ongeacht waar ter wereld ze zich ook bevinden. We zijn erg verheugd om samen te werken met de Litecoin Foundation en ons bedrijf verder te innoveren. 1 oktober hebben alle eCommerce-winkels een ‘Betalen met Litecoin-optie’ geïmplementeerd.”

Charlie Lee, de maker van Litecoin en de CEO van Litecoin Foundation, werd ook geciteerd in het artikel:

“De superlage tarieven en snelle transactietijden van LTC zijn perfect voor een toonaangevende eCommerce-winkel als Walmart. We zijn verheugd en buitengewoon enthousiast dat onze cryptocurrency nu wordt ondersteund door Walmart, waardoor er meer mogelijkheden zijn voor alle handelaren om Litecoin te accepteren.”

Het nieuws is echter door beide partijen nog niet bevestigd en het is dan ook de vraag of dit artikel op GlobalNewswire echt nieuws is, of dat het uiteindelijk ‘fake news’ is geweest. Op de Twitter-accounts van beide bedrijven is niks geplaatst over dit nieuws en hoewel Litecoin een initiële prijsboost kreeg, werd de munt kort daarna weer gedumpt door investeerders. We houden jullie op de hoogte!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN