Crypto Nieuws

Solana integreert Chainlink in zijn platform

Solana (SOL) heeft aangekondigd dat het Chainlink (LINK) met zijn platform heeft geïntegreerd, waardoor ontwikkelaars gedecentraliseerde prijsfeeds kunnen gebruiken. Solana gaf aan dat deze feeds in de meeste DeFi-apps kunnen worden gebruikt, en merkte op dat ontwikkelaars tijd en geld kunnen besparen door de noodzaak om soortgelijke services helemaal opnieuw te bouwen, weg te nemen. Het project ging verder met:

“In plaats daarvan kunnen ontwikkelaars zich uitsluitend concentreren op hun kernactiviteit en toepassingen van de volgende generatie brengen.”

Volgens Solana zijn de prijsorakels van Chainlink tot nu toe alleen geïntegreerd met het Solana-devnet. Het is echter van plan de orakels voor eind 2021 te integreren met het mainnet. Het gaf tevens aan dat het “sub-second updates” voor de prijsfeeds heeft geïmplementeerd, een essentiële functie gezien de snelle prijsschommelingen van de cryptocurrency.

De toevoeging vertegenwoordigt een samenwerking tussen twee van de meest opvallende cryptoprojecten die momenteel in ontwikkeling zijn.

Solana (SOL) is momenteel de tiende grootste cryptocurrency, met een marktkapitalisatie van $20 miljard. Het project won aan populariteit door een snelle Ethereum-concurrent te ontwikkelen op een moment dat Ethereum een verhoging van de transactiekosten begon te ervaren.

Chainlink (LINK) is ondertussen de 16e grootste cryptocurrency, met een marktkapitalisatie van $11 miljard. Het heeft partnerschappen en sponsorschappen gevormd met meer dan 200 projecten in de crypto-industrie, waaronder grote namen als Ampleforth en Paxos.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN