Hedera Hashgraph analyse

Bulls vs Bears: Hedera Hashgraph (HBAR) analyse

Voor onze volgende poll gingen we gewoon het lijstje van CoinMarketCap verder af en namen deze week top 30 tot 40 erbij. De winnaars die uit de bus kwamen waren deze week Compound (COMP) en Hedera Hashgraph (HBAR) waarvan we hier die laatsgenoemde voor jullie gaan bekijken. Ook in de poll kwamen munten zoals Kusama (KSM) en Elrond (EGLD) aan bod maar kwamen er net niet als winnaars uit. Ben jij benieuwd naar onze andere setups of wil je mee inspraak in de volgende poll? Dan sturen we jullie graag door naar ons kanaal!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Als we HBAR het grote plaatje er eens bijnemen op de weekly merken we op dat we, na een maandenlange downtrending fase, eindelijk een soort van bodem hebben gevonden of proberen te maken. Waar we neergestreken zijn valt daar zeer mooi samen met onze groene liquiditeitszone en de support van onze zeer grote range (wit), een logische plaats dus waar we een long konden openen.

Bron: TradingView

Als we verder kijken naar de daily, is het opvallend dat dezelfde fase en poging tot uitbodeming zich manifesteert op de daggrafiek als een double bottom, met op moment van schrijven een eerste poging tot higher high. Een eerste potentieele fase van uptrending dus. Volume op beide charts zit er nog niet in, hier krijgen we nog niet veel bevestiging bij onze move en lijkt er nog een extra push nodig te zijn.

Bron: TradingView

Wel een goed teken dat volume stevig bleef dalen in combinatie met een dalende prijs, maar aangezien we een nieuwe fase van uptrending proberen te maken is volume zeker een gewild iets. Als jullie de grafieken al bekeken merkten jullie meteen ook op dat we ons momenteel op beide charts tegen stevige weerstand begeven. Naar welke prijzen kijken we dan?

Laten we allereerst de prijsniveau van de weekly erbij nemen. Momenteel strak tegen weerstand dus, een eerste zone die ikzelf markeer van $0.218 tot $0.234. Closes hierboven zou de weg kunnen openen naar de zeer grote rode zone die start met resistances op $0.324 helemaal tot $0.414. Op weg naar deze zone kunnen we nog 1 hindernis ervaren van het EQ van de range op $0.271. Kunnen we hier bullish blijven zit er dus nog wel wat potentieel in. Welke supports moeten we dan zeker vasthouden of waar kunnen we gaan opladen?

Hier 2 zones die ik voor mezelf identificeer om vergelijkingen tussen weekly en daily te zoeken. De 2 blauwe kaders. Hier loopt de eerste poging van $0.18 tot $0.174 op de weekly en op de daily zien we hier een mooie liquiditeit zone opbouwen (groene zone) en hier krijgen we daar nog een mooie bevestiging van een range support bij. Mooie bevestiging dus op beide timeframes van deze zone. Dan nog 1 wat lager gelegen level op de grotere weekly blok waar we support op vonden. De bovenkant van deze zone, aangeduid van $0.15 tot $0.142, brengt ons op weekly in een mooie zone waarin dus die top zone en support van de range samenvallen en waar ook op daily een groene liquiditeits zone zit + een kortere dubbele range als bevestiging.

Concusie

Op moment van schrijven lijkt alles wat samen te vallen. Bitcoin doet een mooie poging. Altcoin sentiment draait positief uit zodat ook Bitcoin de alt’s meeneemt. Het is zeker tijd om terug wat meer aandacht aan de markt te besteden! Ik bereid me alvast voor.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN