Bakkt werkt samen met Quiznos om klanten met Bitcoin te laten betalen

Bakkt gaat samenwerken met fastfoodketen Quiznos, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om op bepaalde locaties maaltijden te betalen met Bitcoin (BTC). Klanten die bij Quiznos met Bitcoin willen betalen, moeten met Bitcoin betalen via de Bakkt app. Degenen die de app gebruiken, ontvangen $15 in Bitcoin als beloning voor hun deelname. Quiznos is eigendom van REGO Restaurant Group. REGO’s president, Mark Lohmann, zei in een verklaring:

“Samenwerken met een innovatief platform zoals Bakkt is om een ​​aantal redenen aantrekkelijk voor ons, vooral omdat het ons in staat stelt Bitcoin direct op het verkooppunt te accepteren als onderdeel van een snelle en naadloze transactie. Terwijl we doorgaan met onze digitale transformatie en reageren op de vraag van mobiele en millennial consumenten naar alternatieve en cryptocurrency-betalingsopties, zijn we verheugd om klanten nog een andere toegankelijke manier te bieden om een ​​maaltijd te kopen, in dit geval via de Bakkt digital asset wallet.”

Klanten in Denver en Colorado kunnen met Bitcoin betalen

De betalingsoptie zal in eerste instantie beschikbaar zijn op Quiznos locaties in Colorado, Denver, inclusief de luchthaven van Denver. “De pilot zal medio augustus beschikbaar zijn op geselecteerde Quiznos locaties in Denver, inclusief de drukke locatie op de luchthaven van Denver”, aldus de verklaring.

Bakkt Chief Revenue Officer Sheela Zemlin suggereerde dat het programma zou kunnen worden uitgebreid als het succesvol is, “met het potentieel om uit te breiden naar extra Quiznos locaties in het hele land.”

“Door een samenwerking met Bakkt hebben handelaren en franchisenemers de mogelijkheid om Bitcoin betalingen van consumenten te accepteren, terwijl ze nog steeds profiteren van een in contanten afgewikkelde ervaring”, aldus de verklaring. Het is echter nog niet duidelijk of Quiznos de ontvangen BTC meteen gaat verkopen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!