PayPal Bitcoin

PayPal kondigt nieuwe “super app-portemonnee” aan

De CEO van PayPal, Dan Schulman, heeft aangekondigd dat er een nieuwe “super app-portemonnee” op komst is voor zijn Amerikaanse gebruikers om “extra crypto-mogelijkheden” voor gebruikers te garanderen. Het bedrijf kondigde tevens aan dat het de geüpgradede versie in de komende maanden zal lanceren.

Extra crypto-mogelijkheden voor PayPal-klanten

Dan Schulman onthulde tijdens PayPal’s Q2 2021 Earnings Call dat het bedrijf zijn digitale activadiensten zou verbeteren door zijn gebruikers een verbeterde versie van zijn applicatie aan te bieden. Het wordt de “super app-portemonnee” genoemd en biedt “extra crypto-mogelijkheden”, zoals vroege toegang tot directe stortingsfondsen en sparen tegen een hoog rendement.

Binance

Schulman verzekerde dat de app al “code compleet” is. Het Amerikaanse bedrijf is van plan om de portemonnee in de komende maanden uit te rollen. In het begin zal de dienst alleen beschikbaar zijn voor Amerikaanse gebruikers. Dit zal echter in de toekomst waarschijnlijk veranderen naar een wereldwijde uitrol.

Hij zei ook dat elk account “uniek zou zijn, aangedreven door geavanceerde AI- en machine learning-mogelijkheden.”

PayPal verhoogt aankooplimieten

Onlangs heeft PayPal de limiet voor aankopen van cryptocurrencies verhoogd. Als gevolg hiervan kunnen geregistreerde klanten nu tot $100.000 aan cryptocurrencies per week kopen, zonder verdere maandelijkse of jaarlijkse limieten. Het bedrijf kondigde het volgende aan:

“Als onderdeel van onze inspanningen om aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten te voldoen, zijn we verheugd aan te kondigen dat we onlangs de aankooplimieten van cryptocurrency voor in aanmerking komende PayPal-klanten in de VS hebben verhoogd tot $100.000 per week, zonder een jaarlijks aankooplimiet.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN