Amazon blockchain

Amazon ontkent de geruchten om Bitcoin te gaan accepteren

Een anonieme bron binnen de bekende ecommercegigant Amazon heeft eerder het gerucht de wereld in gebracht dat de organisatie van plan is om Bitcoin te accepteren en volgend jaar de uitgifte van zijn eigen token te onderzoeken. Nu is echter een woordvoerder van het bedrijf naar buiten getreden om deze beweringen te ontkennen.

Een rapport van City AM, waarin een Amazon-insider werd geciteerd, beweerde dat ‘s werelds toonaangevende online retailer van plan is om Bitcoin te accepteren en te onderzoeken hoe het zijn eigen token in 2022 zal uitgeven. Het rapport ging zelfs nog verder en zei dat:

“Dit gaat niet alleen door de bewegingen om op een bepaald moment in de toekomst betalingsoplossingen voor cryptocurrency op te zetten – dit is een volledig, goed besproken, integraal onderdeel van het toekomstige mechanisme van hoe Amazon zal werken … Het begint met Bitcoin – dit is de belangrijkste eerste fase van dit cryptoproject, en de richtlijn komt van de top… Jeff Bezos zelf…

Ethereum, Cardano en Bitcoin Cash zullen de volgende zijn voordat ze acht van de meest populaire cryptocurrencies online brengen … Het zal niet lang duren, want de plannen zijn er al en ze werken eraan sinds 2019 … Dit hele project is zo goed als klaar om te rollen … Als al deze crypto-eenden in een rij staan, is er nog een andere wending om de zaken nog verder in het voordeel van Amazon te duwen – een native token …

Na een jaar cryptocurrency te hebben ervaren als een manier om goederen te betalen, lijkt het steeds meer mogelijk dat we op weg zijn naar tokenisatie. Dit wordt dan een infrastructuur met meerdere niveaus waar u kunt betalen voor goederen en diensten of tokens kunt verdienen in een loyaliteitsprogramma. Er is voorlopig weinig meer aan de hand, maar je kunt garanderen dat het Bitcoin-plan nauwlettend zal worden gevolgd, aangezien hiermee de mogelijkheden met Amazon’s eigen versie van een crypto zullen worden onderzocht.”

Binance

Velen in de gemeenschap twijfelden al aan de authenticiteit van het rapport en de betrouwbaarheid van de anonieme bron. Nu is echter een officiële woordvoerder van Amazon naar buiten getreden om aan te geven dat het rapport van City AM niet klopt. De woordvoerder gaf het volgende aan:

“Ondanks onze interesse in de ruimte, is de speculatie die is ontstaan ​​rond onze specifieke plannen voor cryptocurrencies niet waar. We blijven ons concentreren op het onderzoeken van hoe dit eruit zou kunnen zien voor klanten die winkelen op Amazon.”

Dit wil echter niet zeggen dat Amazon de cryptocurrency-markt niet aan het onderzoeken is. Zo werd vorige week al bekend dat het een nieuwe vacature open heeft staan voor de positie van “Digital Currency and Blockchain Product Lead”.

Uit deze vacature blijkt dat Amazon’s Payments Acceptance & Experience-team probeert “een ervaren productleider te vinden om Amazon’s Digital Currency en Blockchain-strategie en productroadmap te ontwikkelen”. De ideale kandidaat zal hun “domeinexpertise in Blockchain, Distributed Ledger, Central Bank Digital Valuta’s en Cryptocurrency” gebruiken om “de argumenten te ontwikkelen voor de capaciteiten die moeten worden ontwikkeld, de algehele visie en productstrategie te stimuleren en leiderschapsinkoop en -investeringen te verwerven voor nieuwe mogelijkheden.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN