Deze munten kunnen binnenkort op Coinbase genoteerd worden

Brian Armstrong, CEO van Coinbase, heeft onlangs aan zijn ruim 720.000 Twitter-volgers aangegeven dat Coinbase druk bezig is om zoveel mogelijk cryptocurrencies op de beurs te vermelden. Hij tweette het volgende:

“Herinnering over hoe Coinbase activa noteert: ons doel is om *elk* actief te vermelden waar het legaal is om dit te doen.”

Bovendien benadrukte de leidinggevende dat Coinbase niet beslist of een asset wordt vermeld op basis van de veronderstelde kwaliteit van het project. Ze streven er simpelweg naar om alle cryptocurrency te vermelden die aan hun wettelijke normen voldoen:

“Buiten onze noteringsnormen (voor veiligheid/legaliteit), geven we geen mening over de waarde van elk activum. We zijn asset-agnostisch, omdat we geloven in vrije markten en dat consumenten keuze moeten hebben in de crypto-economie. Zo hebben we de meeste innovatie.”

In één adem stelde Armstrong dat het binnenkort de mogelijkheid zal bieden aan gebruikers om reviews en ratings te geven aan cryptocurrencies. Hij benadrukte echter dat wanneer Coinbase een activum vermeldt, dit helemaal geen goedkeuring van de cryptocurrency in kwestie betekent:

“We zullen in de loop van de tijd tools bieden om klanten beoordelingen/reviews van activa te geven, zodat ze nog beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen en hun mening kunnen delen met de community.

Maar in het algemeen moet men niet een vermelding op Coinbase zien als een goedkeuring van dat activum (buiten het voldoen aan onze minimumnormen). Doe je eigen onderzoek en gebruik je gezond verstand.”

Hoe dan ook, zorgt een vermelding op Coinbase vaak voor een flinke stijging. Dit wil zeggen dat het interessant is om te voorspellen welke munten binnenkort genoteerd kunnen gaan worden. Degenen die nog niet op Coinbase zijn verschenen en die worden overwogen, zijn onder meer:

 • Aragon (ANT)
 • Arweave (AR)
 • Ampleforth (AMPL)
 • Fetch.ai (FET)
 • Helium (HNT)
 • Hedera Hashgraph (HBAR)
 • Kava.io (KAVA)
 • Ocean Protocol (OCEAN)
 • Reserve Rights (RSR)
 • tBTC (TBTC)
 • Theta Network (THETA)
 • UMA (UMA)
 • DigiByte (DGB)
 • Horizon (ZEN)
 • Livepeer (LPT)
 • Render Token (RNDR)
 • Siacoin (SC)
 • VeChain (VET)

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!