Ethereum EIP-1559

Ethereum koers kan met 6x stijgen, aldus Lark Davis

Crypto-handelaar Lark Davis heeft in een recente video aangegeven dat de waarde van Ethereum (ETH) meer dan 6x zou kunnen stijgen ten opzichte van de huidige prijs, aangezien hij de marktkapitalisatie van het toonaangevende smart contract-platform ziet stijgen tot biljoenen dollars.

Hij ging verder met stellen dat het bereiken van een vergelijkbare marktkapitalisatie als de techgigant Apple niet zo vergezocht is gezien de groei van de subsectoren gedecentraliseerde finance (DeFi) en non-fungible tokens (NFT’s), die grotendeels worden aangedreven door het Ethereum-netwerk.

“Ik zou zeggen dat in de toekomst een marktkapitalisatie van $2 biljoen voor Ethereum eigenlijk niet zo gek is. Ik bedoel, op dit moment Apple … de marktkapitalisatie voor Apple is momenteel net iets meer dan $2 biljoen, bijna $2,1 biljoen. We kunnen dus zoiets als Ethereum zien, dat op dit moment de afwikkelingslaag van de cryptoverse is met NFT’s en DeFi en dagelijkse afwikkelingen voor betalingen en dat soort dingen. Hoewel ik gek ben, denk ik dat dit project nog veel ruimte over heeft om te stijgen.”

Een marktkapitalisatie van $2 biljoen voor Ethereum vertegenwoordigt volgens CoinMarketCap een opwaarts potentieel van bijna 550% ten opzichte van de huidige waardering van $309 miljard. De handelaar herinnerde zijn 307.000 YouTube-abonnees eraan dat de Ethereum-economie ongebreidelde tekenen van leven vertoont:

“Het aantal gebruikers heeft hier nog steeds een enorm exponentieel groeipotentieel, dus dat is iets om in gedachten te houden. We hebben ook gezien dat het gedecentraliseerde beurs-volume de afgelopen 12 maanden absoluut met 8.500% is gestegen, dus we kunnen het gebruikersbestand zien, de feitelijke economie van Ethereum groeit als een gek, omdat er eigenlijk dingen zijn die je kunt doen op Ethereum.”

Davis is ook optimistisch over een deel van de aandacht die Ethereum krijgt van institutionele investeerders en grote spelers in de investeringswereld, waaronder Cathy Wood van Ark Invest:

“Cathy Wood’s Ark Invest, zij hebben voor het eerst Ethereum gekocht. Ze kochten 639.000 aandelen van Grayscale’s Ethereum Trust. Dat is best verdomd geweldig. Dat betekent dat Ark Invest steeds meer naar Ethereum kijkt. Ze hebben begrepen wat de waardeproposities van Ethereum zijn. En dit zijn zij die letterlijk hun geld plaatsen waar ze over praten en Ethereum kopen en directe blootstelling krijgen aan de activaklasse. Dit is groot nieuws, want Cathy Wood’s Ark Invest, veel mensen letten op wat ze koopt, waar haar bedrijf in investeert, dus ze gaan in Ethereum stappen, dat is nu groot nieuws.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN