Contact-traceringsapplicatie Google Apple

Analist is bullish op de volgende twee privacy-munten

De populaire cryptohandelaar Kaleo wierp in recente tweets de schijnwerpers op twee op privacy-munten, waarvan hij aangaf dat ze zich voorbereiden op grote uitbraken. Zo is hij van mening dat Zcash (ZEC) er bullish uitziet en klaar is voor een aanzienlijke stijging en dat Monero (XMR) zich ook klaarmaakt om uit te breken.

Zcash staat op het punt om uit te breken

De handelaar merkte op dat de ZEC/BTC-grafiek griezelig veel lijkt op de Ethereum Classic (ETC) -grafiek net voordat deze parabolisch steeg. Hij tweette het volgende:

“ZEC/BTC vs. ETC/BTC

Het is niet de vraag óf, het is een kwestie van wanneer.”

ProBit

Kaleo voegde eraan toe dat ETC en ZEC historisch samen handelden en elkaars prijsactie tegen de USD ook nabootsten:

“De onderstaande grafiek vergelijkt Zcash met Ethereum Classic. De bewegingen van de afgelopen vierenhalf jaar zijn vrijwel identiek. Je kunt proberen shitcoins te achtervolgen die al gepompt zijn, of je kunt degene kopen die nog niet gepompt zijn en profiteren van geduld.

$1.000 + Zcash is geprogrammeerd.”

Bron: Kaleo Twitter

In zijn USD-paar gelooft Kaleo dat de rally van het actief zal toenemen zodra het boven het $350-niveau uitkomt:

“Als het breekt het boven de streep zal de versnelling beginnen.”

Op zijn BTC-paar bevindt ZEC zich in een accumulatiefase rond 0,006 satoshis, terwijl het zich voorbereidt op een nieuwe stap omhoog, voegde Kaleo toe.

Monero ziet er ook goed uit

De andere privacy-munt die Kaleo in de gaten houdt, is Monero (XMR). De analist merkt op dat XMR over het algemeen de prijsactie van Zcash volgt en op het punt staat een lange accumulatiefase te doorbreken, net onder het hoogste punt in 2018 van $542:

“XMR is een andere old-school privacymunt die zich momenteel net onder zijn USD all-time high van 2017 ophoopt. Het zal niet lang duren voordat deze in prijsontdekking schiet.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN