bitcoin car

Bitcoin auto zal racen op de Indianapolis 500

De Amerikaanse coureur Ed Carpenter gaat op 30 mei de Indianapolis 500 rijden in een auto met het Bitcoin (BTC) logo. Volgens een blogpost van Jack Mallers, de oprichter van de in de VS gevestigde Bitcoin Lightning- startup Zap, zal voor het eerst in de geschiedenis in een zwart-oranje raceauto bedekt met Bitcoin voor miljoenen mensen racen.

Ed Carpenter zal met een Chevrolet-auto racen zonder een enkel sponsorlogo. In plaats daarvan wordt zijn auto bedekt met symbolen van de oranje munt.

Zie hieronder hoe de auto gestickerd wordt:

Jack Mallers zei het volgende over de nieuwe auto:

“Ik zou dit punt heel duidelijk willen maken: dit is niet de Strike-auto, de Coinbase-auto, de Kraken-auto, enz. Waarom? Want fuck that, niemand wil daarvoor juichen. Dit is de Bitcoin-auto.”

Bron: Jack Mallers

Daarnaast zal Jack Mallers geld inzamelen waarvan 70% van alle opbrengsten gebruikt zal worden om de open-sourceontwikkeling van Bitcoin te financieren. De andere 30 procent zal gebruikt worden om de Bitcoin auto en liefdadigheidsinstellingen in Indianapolis te financieren.

De Amerikaanse coureur Ed Carpenter gaf verder aan dat hij het afgelopen jaar door een konijnenhol (vanwege corona) is gegaan en een Bitcoiner is geworden. Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Ik wil dit jaar niet racen voor chips of bier. Ik heb mijn hele leven gewerkt om te racen op de Indy 500 en heb het platform verdiend dat ik heb, en dit jaar wil ik een manier vinden om Bitcoin op te nemen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN