TFT is nu beschikbaar op PancakeSwap!

Onlangs heeft ThreeFold zijn plannen aangekondigd om “multichain” te worden, waarmee het de ThreeFold Token (TFT) naar drie populaire DeFi-ecosystemen zal brengen: Binance Smart Chain (BSC), Ethereum en Huobi’s ECO Chain. Vandaag is de brug naar BSC live en is TFT beschikbaar op PancakeSwap! Dit maakt TFT de eerste gedecentraliseerde capaciteitstoken op de Binance Smart Chain.

Door TFT toegankelijker te maken, kan een groter deel van de wereld nu deelnemen aan de groei van een peer-to-peer internet dat waar we allemaal eigenaar van zijn. Leden van de ThreeFold-community, DeFi-enthousiastelingen en de Binance-community hebben nu een andere manier om toegang te krijgen tot TFT en kunnen deze naar wens ruilen met andere op BSC gebaseerde tokens.

Als een toegevoegde bonus deelt het bedrijf vandaag ook dat iedereen nu TFT met BTC rechtstreeks op de ThreeFold Connect-app kan kopen!

Wat is ThreeFold?

ThreeFold ontwikkelt een peer-to-peer internetplatform dat tot doel heeft te liberaliseren wat het bestempelt als een gecentraliseerd en ongelijk verdeeld internet. Het platform, het ThreeFold Grid genaamd, omvat meer dan 600 servers in meer dan 25 verschillende landen over de hele wereld, met een opslagcapaciteit van ongeveer 80 PB en meer dan 16.000 CPU-cores wereldwijd, waardoor het het grootste peer-to-peer-internetnetwerk voor opslag en berekeningen is in de wereld. Bekijk de statistieken van ThreeFold Grid in meer detail met behulp van hun verkenner hier.

Elke server draait het stateless en lichtgewicht open-source besturingssysteem van ThreeFold, Zero-OS, en wordt opgezet en beheerd door onafhankelijke individuen en organisaties die Farmers worden genoemd. Farmers verdienen beloningen in TFT – de native token van het platform – voor hun deelname. TFT is de valuta van het ThreeFold Grid, waarbij elke token een opslag- en rekeneenheid op het platform vertegenwoordigt. Netgebruikers kunnen deze tokens gebruiken om de opslag en rekenkracht te reserveren die ze nodig hebben om op te slaan, te bouwen en te delen op het internetnetwerk van het platform.

Gerenommeerde organisaties en blockchains (bijv. DigiByte, Polygon, CasperLabs) sluiten zich aan bij het ThreeFold-ecosysteem, omdat het het best gepositioneerd is om het web efficiënt en echt te decentraliseren door middel van zijn geavanceerde technologiestack.

De tijd om TFT te kopen is nu!

Met TFT kunnen ontwikkelaars en ondernemingen rekenkracht en opslag reserveren om elke IT-werklast en applicatie op het ThreeFold Grid te bouwen.

Dit is de beste tijd voor iedereen om deel te nemen aan de decentralisatiebeweging van ThreeFold, aangezien het op het punt staat ​​de volgende generatie internet en cloud uit te brengen op mainnet, via een reeks evenementen die volgende maand beginnen.

TFT is nu live op PancakeSwap

Het ecosysteem van BSC DApp en DeFi is de afgelopen maanden aanzienlijk gegroeid. In april werd gemeld dat BSC tot 9 miljoen transacties per dag wist te verwerken, beter dan Ethereum met minder 2 miljoen. Verder zijn we getuige geweest van voortdurende innovatie in deze specifieke omgeving, met meerdere DeFi-, Yield Farming-, NFT-applicaties en andere DApps die gebruikmaken van de Binance Smart Chain en zijn kostenefficiënte transacties. BSC maakt DeFi-applicaties inclusiever en toegankelijker voor mensen over de hele wereld.

Naast het alleen toegankelijker maken van TFT, is ThreeFold geïntegreerd met Binance Smart Chain om BSC-ontwikkelaars te voorzien van zijn gedecentraliseerde opslag- en rekeninfrastructuur. Ze kunnen nu profiteren van de peer-to-peer-aard en autonome IT van ThreeFold, met meer voordelen op het gebied van beveiliging, efficiëntie, kosteneffectiviteit, duurzaamheid en decentralisatie.

PancakeSwap is de beste Automated Market Maker (AMM) en Decentralized Exchange (DEX) op BSC geworden. Meerdere mensen in de ThreeFold-gemeenschap hebben gevraagd om de mogelijkheid te hebben om het PancakeSwap-platform te gebruiken – om gemakkelijk andere BSC-tokens te ruilen voor TFT en om yield farming en andere functionaliteiten te gebruiken.

Uiteindelijk biedt de BSC-integratie twee belangrijke kansen:

  • Het maakt TFT breder toegankelijk, via een van de beste slimme ketens ter wereld

    Lees hier hoe u TFT op PancakeSwap kunt krijgen
  • Het is volledig inclusief – iedereen kan nu liquiditeit verschaffen voor TFT-valutaparen

    Lees hier hoe u een TFT-liquiditeitsprovider op PancakeSwap kunt worden

ThreeFold gelooft in deze belangrijke voordelen van DeFi, waarbij het maken van markten en het verstrekken van liquiditeit nu gedecentraliseerd zijn naar de mensen, en niet het eigendom zijn van of gecontroleerd worden door enkele entiteiten of personen.

Snelle toegang tot Binance Smart Chain

Voor degenen die ervaring hebben met Binance Smart Chain, kan TFT worden uitgewisseld op BSC via het volgende contractadres:

0x8f0fb159380176d324542b3a7933f0c2fd0c2bbf

Houd er rekening mee dat het erg belangrijk is om het officiële contractadres (hierboven) te gebruiken en geen ander adres dat u ergens anders kunt vinden. Gebruik voor uw eigen bescherming geen contractadressen uit niet-geverifieerde bronnen.

Een BTC-TFT-integratie op de ThreeFold Connect-app

ThreeFold Connect (beschikbaar in de App Store en Google Play) is lange tijd een manier geweest voor mensen om hun TFT op te slaan. Nu kan iedereen TFT met BTC rechtstreeks vanuit de app zelf kopen. Leer hier hoe u TFT met BTC kunt kopen.

De PancakeSwap-lijst en de BTC-integratie in de ThreeFold Connect Wallet zijn beide bedoeld om het gemakkelijker te maken om TFT te krijgen voor mensen over de hele wereld. ThreeFold zal dit soort inspanningen gaandeweg voortzetten, in de geest van inclusie en deelname aan het peer-to-peer internet. Bezoek hun website hier voor meer informatie over hoe ThreeFold van plan is het internet te democratiseren.

Voor vragen kunt u terecht op het forum of via de directe chat.

Volg ThreeFold op Twitter
Lees de documentatie van ThreeFold op Github
Like de pagina van ThreeFold op Facebook

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!