Tesla betaling met Bitcoin

Tesla gaat wellicht Dogecoin voor betalingen accepteren

De welbekende CEO van Tesla Motors en de zelfbenoemde ‘Dogefather’, Elon Musk, heeft in een recente poll op Twitter laten doorschemeren dat zijn bedrijf Tesla wellicht Dogecoin (DOGE) zou kunnen gaan accepteren als betalingsmethode. Het bedrijf, dat eerder dit jaar aankondigde dat het Bitcoin is gaan accepteren en het tevens aanhoudt als onderdeel van zijn reserves, zou hiermee het tweede bedrijf van Musk zijn dat Dogecoin gaat accepteren als betalingsmethode, naast SpaceX.

Musk vroeg vandaag in een poll op Twitter aan zijn fans of ze graag zouden willen zien dat het bedrijf DOGE gaat accepteren. Het is niet verwonderlijk dat hij een overwegend positief antwoord kreeg, met meer dan 70% die ‘Yes’ op de vraag antwoordde.

ProBit

De vraag is natuurlijk of dit een serieus onderzoek is, of dat het weer een grote grap is van Musk? De CEO staat namelijk op social media bekend als een grappenmaker, die tot het uiterste gaat om uitspraken te doen die de financiën van Tesla beïnvloeden.

Hoe dan ook, als dit idee echter echt wordt uitgevoerd, zou het, zoals eerder aangegeven, niet de eerste keer zijn dat een aan Musk gelieerd bedrijf Dogecoin gaat accepteren. Vorige week kondigde SpaceX al aan dat ze de lancering van de door Dogecoin betaalde DOGE-1-missie hadden goedgekeurd, die een commerciële lading naar de maan zou brengen.

SpaceX vice-president van commerciële verkoop Tom Ochinero zei in een verklaring dat DOGE-1 “de toepassing van cryptocurrency buiten de baan om de aarde zal demonstreren en de basis zal leggen voor interplanetaire handel.” Hij ging verder met:

“We zijn verheugd om DOGE-1 naar de maan te lanceren!”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN