Hackers crypto exchange

Bijna 3,5 miljoen BTC loopt het risico om gestolen te worden, aldus rapport

Een onlangs gepubliceerd cryptorapport van Opimas LLC, een financieel managementadviesbureau, heeft onthuld dat bijna 3,5 miljoen van de 18,5 miljoen (BTC) in de wereld kwetsbaar is voor aanvallen als gevolg van onjuiste bewaring.

Het 36 pagina’s tellende rapport van het in Boston gevestigde beheermaatschappij behandelde uitgebreid de verschillende institutionele valkuilen op het gebied van bewaring, die eigenaren van cryptocurrencies vatbaar maken voor diefstal van munten, die nog steeds aanwezig zijn en opgelost moeten worden.

Een van de belangrijkste punten die Opimas in zijn rapport benadrukte, is de noodzaak van de oprichting van meer tussenpersonen in cryptocurrencies. Deze tussenpersonen kunnen bestaan ​​in de vorm van op instellingen gebaseerde aanbieders van bewaaroplossingen, dat wil zeggen het aanbieden van oplossingen die helpen bij het veilig opslaan, uitwisselen en bewaren van cryptocurrency voor grote investeerders en bedrijven.

ProBit

Opimas groepeerde deze tussenpersonen in drie categorieën:

  1. Degenen die het platform creëren voor het bewaren van munten zoals Coinbase, Crypto Finance en Paxos.
  2. Degenen die de technologie erachter leveren, zoals Base Zero, Ledger en Taurus.
  3. Tot slot zijn er tussenpersonen die beide functies combineren op hun platforms zoals BitGo, Tangany en Crypto Storage.

Deze aanbeveling is gebaseerd op het feit dat steeds meer bedrijven en instellingen nu in cryptocurrencies zoals BTC beginnen te investeren, in de voetsporen van Michael Saylor’s MicroStrategy en de elektrische autofabrikant Tesla Motors, als onderdeel van hun vermogensdiversificatieplan. Maar zoals het er momenteel uitziet, zijn er maar heel weinig standaardoplossingen voor bewaring die zijn ontworpen om een ​​dergelijk aantal transacties af te handelen, en velen daarvan gebruiken nog steeds beveiligingstechnologieën die alleen geschikt zijn voor kleine particuliere kopers.

Een onvermijdelijke tussenpersoon die de cryptocurrency-markt zal betreden, zijn traditionele financiële instellingen. Het rapport voorspelde verder dat in de toekomst veel meer banken over de hele wereld het storten, overboeken en opnemen van cryptocurrencies zullen accepteren, net als voor fiatgeld.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN