Binance Card

Binance noteert aandelen van Apple, Microsoft en MicroStrategy

De gebruikers van de grootste cryptocurrency-beurs Binance kunnen binnenkort nog drie aandelen verhandelen op de beurs. Na de vermelding van de aandelen van Tesla en Coinbase, heeft de beurs namelijk besloten om haar aanbod uit te breiden met MicroStrategy, Apple en Microsoft.

Een paar weken na de lancering van zijn nieuwste product – verhandelbare aandelentokens – heeft Binance besloten de portefeuille uit te breiden met de drie nieuwe aanwinsten, die eind april live zullen komen.

Door samen te werken met de Duitse investeringsmaatschappij CM-Equity AG en de Zwitserse Digital Assets AG, introduceerde Binance verhandelbare aandelen tokens zonder commissie, waarbij één munt één aandeel van het eigen vermogen vertegenwoordigt.

Het initiatief begon met Tesla (TSLA) en de beurs voegde de aandelen van Coinbase (COIN) toe kort nadat het bedrijf openbaar werd. Eerder vandaag kondigde Binance aan dat het drie nieuwe aandelentokens zal toevoegen.

ProBit

Dat zijn namelijk de aandelen van Apple (AAPL), de Amerikaanse multinationale techgigant – Microsoft (MSFT), en de business intelligence-gigant van Michael Saylor – MicroStrategy (MSTR). Ze worden als volgt vermeldt op de beurs:

  • Microstrategy (MSTR / BUSD) op 2021-04-26 13:30 uur (UTC)
  • Apple (AAPL / BUSD) op 2021-04-28 13:30 uur (UTC)
  • Microsoft (MSFT / BUSD) om 2021-04-30 13:30 uur (UTC)

Het is vermeldenswaard dat de Binance Stock Tokens bepaalde beperkingen met zich meebrengen. Ze zijn alleen verhandelbaar tijdens de openingstijden van de Amerikaanse markt en zijn niet beschikbaar voor inwoners van het vasteland van China, Turkije, de Verenigde Staten en andere landen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN