Crypto

Aandelen van Coinbase krijgen referentieprijs van $250

De aandelen van Coinbase hebben een referentieprijs van $250 gekregen, voorafgaand aan de directe notering die vandaag op de Nasdaq-beurs.

De referentieprijs komt tot stand in overleg met financiële adviseurs van de beursvennootschap en in privétransacties voor dat aandeel. In dit geval kreeg $COIN een prijs van $250 voor zijn Nasdaq-debuut. Het werd als volgt uitgelegd in een kennisgeving:

“Als Directe Notering zal COIN onder toezicht staan ​​totdat Nasdaq de handel opent volgens de procedures beschreven in Regels 4120 (c) (8) en (9) en 4753. Omdat COIN recentelijk niet heeft gehandeld in een onderhandse plaatsing markt, is Nasdaq vereist om de te gebruiken prijs te bepalen voor de doeleinden van Regel 4753 (a) (3) (A) (iv) (b) en 4753 (b) (2) (D) (ii). Die referentieprijs is $250,00.”

ProBit

In de kennisgeving benadrukte Nasdaq dat de referentieprijs verschilt van de prijs waarmee $COIN kan worden geopend wanneer het begint te handelen:

“Houd er rekening mee dat de referentieprijs GEEN biedprijs is en niemand heeft aandelen tegen die prijs gekocht of verkocht. De openbare openingsprijs zal worden bepaald op basis van koop- en verkooporders in de openingsveiling op Nasdaq.”

De gekozen prijs is opmerkelijk, gezien de prijzen die zijn gerapporteerd uit secundaire transacties op Nasdaq Private Market en de prijs voor FTX’s pre-IPO-futurescontracten. Het aandeel wordt momenteel op FTX verhandeld tegen een prijs van ongeveer $600 per aandeel.

De referentieprijs geeft Coinbase een ruwe waardering van $63,7 miljard, gebaseerd op de geschatte 255 miljoen aandelen die door FTX worden aangehaald.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN