Ethereum koersvoorspelling: maken we ons klaar voor $2.000?

De Ethereum koers zit sinds 5 maart in een opwaartse beweging en heroverde onlangs het $1.600 niveau. Ethereum maakte een stijging van meer dan 6,5% in de afgelopen 24 uur en als het aan verschillende analisten ligt maken we ons op voor een verdere stijging richting $2.000.

Op het moment van schrijven beweegt de Ethereum rond $1.650.

Ethereum koers maakt zich klaar voor $2.000

Als het aan cryptocurrency investeerder Lark Davis ligt hebben we onlangs een head and shoulders patroon voltooid en zijn we uit dit patroon gebroken. Hij merkte op dat dit een bevestiging is dat de Ethereum koers zich opmaakt om richting $2.000 te stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ethereum inverse head and shoulders uitbraak, prijs maakt zich klaar om terug te keren naar $2.000!”

In zijn nieuwste video gaf hij Davis ook aan dat hij graag een close zou willen zien van meer dan $1.715 gepaard met hogere volumes. Over het algemeen zegt Davis echter dat de grafieken op Ethereum er momenteel “erg bullish” uitzien.

Bullish continuation: voor of na een pullback

We spraken met Daan van Beneluxcrypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) over zijn visie op de Ethereum koers. Hij zei het volgende:

“We zijn nog steeds in een bulltrend, laagste punt dat we hebben aangetikt is de fib 0.705, welke net onder de gouden-ratio (0.618) ligt. Dat zou wel eens de voorlopige bottom kunnen zijn geweest. We zien dat we sindsdien weer langzaam maar zeker omhoog bewegen. Nu zijn we even tegengehouden door de MA-200 lijn, welk eerder als support en resistance heeft gediend. Dit valt nu ook gelijk met de fib 0.382 level.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe;

“We zien wel een mooie bullish parallel channel op de RSI. Het is goed mogelijk dat we nu een pullbackje maken naar de $1.550 zone en vervolgens weer bouncen. We kunnen natuurlijk ook direct doorzetten, als dat gebeurt en we maken een 4hr close boven de $1.700, dan verwacht ik een verdere move omhoog richting de $1.800.”

Ethereum koers

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!