Bitcoin nieuws

Jay-Z en Jack Dorsey slaan de handen ineen voor Bitcoin

Rapper Jay-Z en Square en Twitter-CEO Jack Dorsey slaan de handen ineen om meer awareness te creëren voor Bitcoin (BTC). De twee werken samen om een ​​nieuw fonds op te richten dat zich toelegt op ‘s werelds toonaangevende digitale valuta op basis van marktkapitalisatie.

Als onderdeel van het project steken zij elk ongeveer 500 BTC aan de nieuwe schenking, genaamd “Btrust”. Het geld zal worden gebruikt om nieuwe blockchain-bedrijven op te richten in zowel Afrika als India. De eerstgenoemde regio is lange tijd een groeiende cryptocurrency-hub geweest, terwijl India al jarenlang een haat-liefdeverhouding met de cryptocurrency heeft.

Op het moment van schrijven is 500 BTC ongeveer $23,6 miljoen waard. In een interview zei Dorsey het volgende:

“Het zal worden opgezet op basis van blind onherroepelijk vertrouwen, zonder enige invloed van ons. We hebben drie bestuursleden nodig om te beginnen.”

Een schenking is vaak de organisatie van geld bedoeld voor non-profitorganisaties. Deze bedrijven kunnen de fondsen gebruiken voor elk doel dat zij nodig achten, van het verstrekken van humanitaire hulp tot het aannemen van nieuwe personeelsleden. In grote lijnen is een “blind trust” een overeenkomst die een vertrouwde partner volledige controle geeft over het fonds of zijn activa, vaak gebruikt om belangenconflicten bij de investering te vermijden.

Op social media heeft Dorsey ook een nieuw Google-document geplaatst die mensen kunnen invullen als ze geïnteresseerd zijn om mogelijk als bestuurslid voor het fonds te dienen. Kandidaten moeten contactgegevens en gegevens over hun werkervaring delen. Dorsey heeft ook opgemerkt dat het doel van het fonds zal zijn om van Bitcoin de valuta van het internet te maken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN