Honeywell Bitcoin

Twitter CEO Jack Dorsey heeft zijn eigen Bitcoin-node opgezet

De bekende CEO van Twitter Jack Dorsey staat al een gehele tijd bekend als een voorstander van Bitcoin (BTC). Zo heeft Dorsey – die ook de CEO is van Square, een bekende betalingsverwerker en maker van de Cash App – Bitcoin-betalingen gebracht naar de laatstgenoemde applicatie en tevens Square Crypto heeft gelanceerd, een team dat de ontwikkeling van Bitcoin ondersteunt.

Daarnaast heeft de CEO van de social media-gigant in zijn Twitter-bio zelfs #bitcoin staan.

Vorig jaar werd ook bekend dat de CEO van Twitter een emoji heeft gelanceerd voor de Bitcoin-hashtag, wat betekent dat “#bitcoin” in tweets het iconische Bitcoin-logo produceert.

Nu is echter ook duidelijk geworden dat Jack Dorsey, CEO van Twitter en Square, een stap verder is gegaan om Bitcoin te ondersteunen. Hij heeft namelijk besloten om een eigen Bitcoin-node te draaien, die helpt bij het valideren van transacties en blokkades op het netwerk.

Vrijdag deelde Dorsey een afbeelding op Twitter waarop de node te zien is tijdens het synchroniseren met de Bitcoin-blockchain. Hij zei simpelweg:”Running #bitcoin.”

Dit betekent letterlijk dat Dorsey nu actief betrokken is bij het draaiende houden van het Bitcoin-netwerk, aangezien een node verantwoordelijk is voor het verwerken van transacties en deze vastlegt in gecodeerde “blokken” met gegevens. Nodes zijn hierom essentieel om het Bitcoin-netwerk draaiend te houden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN