PayPal cryptocurrencies

PayPal: klanten die cryptocurrencies kochten keerden twee keer zo vaak terug

PayPal heeft in de laatste maanden van 2020 aanzienlijk veel consumenten op zijn platform gezien en het aantal actieve accounts bereikte een hoogtepunt van 72,7 miljoen. PayPal voegde in die periode 16 miljoen nieuwe rekeningen toe, een jaarlijkse stijging van 72 procent. De betalingsgigant boekte in totaal $277 miljard aan betalingsvolume en $6,1 miljard aan inkomsten. Dit meldde het bedrijf via een officieel update.

In oktober 2020 kondigde PayPal aan dat klanten de mogelijkheid hebben om Bitcoin en andere cryptocurrencies te kunnen kopen, verkopen en vasthouden. Dit heeft een positief effect gehad op het bedrijf. Klanten die cryptocurrencies via het platform kochten, zijn twee keer zo vaak ingelogd geweest op PayPal, als voordat ze cryptocurrencies kochten.

De CEO van PayPal, Dan Schulman, ging verder niet in op details over de cryptocurrency inkomsten, maar gaf wel aan dat “het volume aan crypto dat op het platform werd verhandeld zich flink boven het verwachtingspatroon bevond.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“We zijn verheugd om voort te bouwen op dit vroege succes door klanten toe te staan ​​hun cryptosaldo te gebruiken als financieringsbron. We hopen in de komende maanden onze eerste internationale markt te lanceren. ” 

Schulman ging verder door te zeggen dat “we allemaal weten dat het huidige financiële systeem verouderd is”. Hij gelooft in een wereld waarin iedereen toegang heeft tot financiële diensten en om dit doel te kunnen bereiken, beloofde hij dat PayPal flink zal investeren in zijn nieuwe crypto en blockchain tak.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN