J.K. Rowling bitcoin

Elon Musk verandert zijn Twitter-profiel naar “Bitcoin”

SpaceX en Tesla-CEO Elon Musk, veranderde vanochtend zijn beschrijving van zijn Twitter-profiel in “#Bitcoin”. Hij maakte ook een cryptische tweet die zegt: “Achteraf gezien was het onvermijdelijk.”

De miljardair-ondernemer heeft ongeveer 43,8 miljoen volgers op Twitter en Musk heeft dus een enorm bereik. Als gevolg hiervan is de tweet, op het moment van schrijven, meer dan 215.000 keer geliked, 29.000 keer geretweet en meer dan 15.800 gebruikers hebben een reactie achtergelaten.

De tweet heeft tevens ook een grote invloed gehad op de Bitcoin koers. De munt steeg van ongeveer $32.212 naar een prijs van $37.803 op het moment van schrijven, wat een stijging van meer dan 18% in 24 uur is.

Veel mensen op Twitter zien de tweet en profielverandering van Musk als een enorme goedkeuring voor Bitcoin. Zo reageerde Morgan Creek Digital-partner Anthony Pompliano met het volgende:

“Elon Musk, één van de rijkste mannen ter wereld en de grootste vernieuwer van onze tijd, heeft maar één woord in zijn Twitter-bio: bitcoin… Tesla en SpaceX die bitcoin aan hun balans toevoegen is nu onvermijdelijk.”

Of dit echter een teken is dat Elon Musk echt besloten heeft om Bitcoin toe te voegen aan de schatkist van zijn bedrijven, valt nog te betwijfelen. De miljardair staat namelijk bekend om zijn ‘trolling’. Het kan dus ook gewoon een grap zijn van Musk die uiteindelijk niks te betekenen heeft.

Elon Musk is overigens niet de enige miljardair die Bitcoin in zijn Twitter-profiel heeft. Een andere miljardair, namelijk de CEO van Twitter Jack Dorsey, heeft ook zijn Twitter-profiel ingesteld op slechts #bitcoin.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN