Bitcoin nieuws

Bitcoin koers consolideert waardoor altcoins kunnen profiteren

De Bitcoin (BTC) koers is de afgelopen week flink gezakt waardoor het op 22 januari zelfs onder de $30.000 daalde, naar een dieptepunt van $28.850. Echter wisten Bitcoin bulls de koningsmunt op diezelfde dag weer snel boven het $30.000 niveau te krijgen en steeg het zelfs door boven het niveau van $33.000. Op het moment van schrijven beweegt Bitcoin rond de $32.000 en terwijl BTC consolideert in de lagere $30.000 regio, laten veel altcoins tekenen van kracht zien.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Altcoins krijgen de ruimte om te stijgen

Dat Bitcoin aan het consolideren is kan gunstig zijn voor de altcoin markt. Een analist merkte onlangs op dat Ethereum zich klaarmaakt om een aanzienlijke opwaartse beweging te maken op het BTC handelspaar. Hierdoor zou de altcoin markt onafhankelijk van BTC hoger kunnen stijgen.

“In mijn vorige post zei ik dat BTC eruit ziet alsof het zijwaarts gaat. Ondertussen ziet $ETH / BTC er als volgt uit … Door deze chart wil ik all-in gaan. In feite zien veel alts er geweldig uit in vergelijking met BTC.”

Ethereum

Ook crypto-analist Capo was het hiermee eens en benadrukte dat veel altcoins, waaronder Ethereum (ETH), key levels respecteren. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“$ETH en veel altcoins zijn teruggekaatst uit de gouden zone, en ze hebben ook een verborgen bullish divergenties gevormd.”

Ethereum

Bitcoin koers moet $34.000 doorbreken

De bekende Nederlandse crypto-analist CryptoMichaël, heeft onlangs aangegeven dat de Bitcoin koers op korte termijn de $34.000 moet doorbreken willen we het bullish sentiment voortzetten. Het niet kunnen doorbreken van het $34.000 niveau zorgt ervoor dat we vaker de $30.000 zullen testen en de kans uiteindelijk groot is dat we hieronder zullen vallen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Bitcoin beweegt nog steeds in het rond en vertoont geen enorme kracht. De opwaartse breker is de regio van $34.000, die moet doorbroken worden. Het nadeel is dat de kans om door $30K te vallen groter wordt naarmate dit gebied meer wordt getest.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN