Miami cryptocurrency

Follow-up: Burgemeester van Miami is zijn cryptocurrency-team aan het uitbouwen

Vorige week werd al duidelijk dat de burgemeester van Miami, Francis Suarez, een deel van de huidige investeringsportefeuille van de stad in Bitcoin wil stoppen. Hij zei het volgende:

“We onderzoeken de mogelijkheid om onze beleggingsportefeuille te diversifiëren en een percentage van onze investering in Bitcoin te houden … Ik wou het vorig jaar al doen en dan zou ik 200% plus hebben verdiend. En dan had ik er een genie uitgezien.”

Hij gaf echter vandaag aan dat hij al een team aan het samenstellen is om zijn plannen te helpen ontwikkelen om de cryptocurrency-markt te betreden. Tevens gaf hij aan dat er volgende week aankondigingen gedaan zullen worden omtrent dit feit.

Ethereum in plaats van Bitcoin?

In een interview met Cryptex Finance – het team achter TCAP, een token voor de totale cryptomarktkapitalisatie, dat houders realtime prijsblootstelling geeft aan de totale marktkapitalisatie van cryptovaluta – werd hem gevraagd of hij had overwogen te investeren in Ethereum (ETH) in plaats van Bitcoin (BTC), aangezien hij applicaties kon maken om belastingen rechtstreeks op het blockchain-platform zelf te innen. Hierop zei hij het volgende:

“Dat zouden we graag doen. Waar we naar kijken, zijn twee dingen. Een daarvan is om crypto te accepteren voor betalingen, en dat is een proces. We zullen waarschijnlijk geen Bitcoin of andere cryptocurrencies vasthouden. We zullen waarschijnlijk een derde partij inhuren die het vasthoudt en overneemt, aangezien er enige volatiliteit is.”

Hij ging verder met:

“We willen het platform graag verkennen, ik ben mijn team aan het uitbouwen, dat begint op maandag, ik ga volgende week een aantal belangrijke aankondigingen doen.”

Digitale revolutie van geld

Tijdens het gesprek deelde de burgemeester een paar van zijn recente gedachten over cryptocurrency. Hij voerde aan dat geld alles kan zijn dat de samenleving als waardevol beschouwt. In feite is de burgemeester van mening dat de digitale revolutie van geld al aan de gang is:

“Als je er echt over nadenkt, bevinden we ons in veel opzichten al in een digitale geldmarkt.”

Hij suggereerde dat Bitcoin een alternatief zou kunnen zijn dat burgers een nieuw gevoel van vrijheid geeft, in tegenstelling tot fiat-valuta’s die gebonden zijn aan het beleid van overheden. Hij zei het volgende:

“Geld en valuta worden gebruikt om beleid te promoten. We hebben een marktcrash, dus we moeten het gedrag van mensen beïnvloeden door middel van de geldhoeveelheid.”

Burgemeester Suarez besprak eerder deze maand de toekomst van de cryptocurrency-industrie met de Winklevoss-tweeling. In het interview zei hij dat het zijn missie was om van Miami de “meest crypto-competitieve stad ter wereld” te maken. Dit toont aan dat de burgemeester erg serieus is over het adopteren van cryptocurrencies.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN