Bitcoin Update

Bitcoin koers bereikt wederom nieuwe all-time high

De Bitcoin koers heeft wederom een nieuwe all-time high bereikt. Zo is in de verschillende portfolio-applicaties te zien dat de koningsmunt vandaag een prijs bereikt heeft van ongeveer $25.595. Daarnaast is ook duidelijk geworden dat de prijs eindelijk ook in euro’s de 20.000 doorbroken heeft.

Voor sommigen werd een dergelijke stap verwacht, aangezien de Bitcoin koers vaker de neiging heeft om in december een nieuwe all-time high te bereiken, voordat een omkering plaatsvindt in januari. Eén van de aanhangers van deze visie is de Nederlandse analist Michaël van de Poppe, die het volgende aangaf op Twitter:

“De dominantie van Bitcoin is de afgelopen jaren in december gestegen. Dat gebeurde elk jaar. De kans dat dit zich herhaalt, is aanzienlijk, vooral in combinatie met het huidige sentiment over altcoins. Ik ben bullish voor Q1 2021.”

Na het bereiken van een nieuwe all-time high tweette CryptoMichaël het volgende:

“Een nieuwe all-time high als kerstcadeau voor Bitcoin. Gefeliciteerd!”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN