Bitcoin witwassen

MicroStrategy kocht elke seconde $1.000 aan Bitcoin

Gisteren kwamen we erachter dat het beursgenoteerde bedrijf Microstrategy voor $650 miljoen aan Bitcoin (BTC) heeft gekocht. De CEO van het bedrijf verscheen echter later op de dag op de Funky Crypto-podcast, die mede wordt georganiseerd door voormalig MMA-vechter Ben Askren. Op de podcast onthulde hij hoe het was om zo snel zoveel Bitcoin te kopen.

“Vorige week kocht ik ‘s avonds en in het weekend voor $1.000 aan Bitcoin per seconde, ik kocht voor $2.000 aan Bitcoin gedurende de dag.”

Hij voegde hier aan toe:

“Als Bitcoin nu 20% per jaar stijgt, genereren we $320 miljoen dollar aan een of andere vorm van investeringsrendement.”

Saylor ging van tegenstander naar voorstander

Saylor was ooit niet overtuigd van Bitcoin en suggereerde in 2013 dat het slechts een kwestie van tijd was voordat het hetzelfde lot zou ondergaan als online gokken. Sindsdien heeft Saylor echter een volledige ommekeer meegemaakt. Hij werd gedreven in de crypto-industrie toen MicroStrategy in augustus en september voor $425 miljoen aan Bitcoin kocht, en is sindsdien een groot voorstander van de cryptocurrency.

Tot op heden hebben bedragen de Bitcoin-aankopen van MicroStrategy meer dan $1 miljard. Saylor heeft ook een behoorlijk deel van de persoonlijke Bitcoin-belangen. In oktober onthulde hij dat hij meer dan 17.000 Bitcoin bezat.

Op de Funky Crypto-podcast bevestigde Saylor ook dat MicroStrategy nu voor meer dan $1,6 miljard aan Bitcoin bezit, waardoor het bedrijf enorme winsten kan maken als de Bitcoin koers blijft stijgen.

Bovendien zei Saylor dat als Bitcoin 25% per jaar stijgt, MicroStrategy “evenveel inkomsten zal genereren als de inkomsten van het bedrijf zes maanden geleden”. Vandaar dat het ook geen wonder is dat Saylor positief blijft praten over de koningsmunt.

Bekijk de volledige aflevering hieronder:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN