BIS Innovation Hub

Flare Networks zal 45 miljard tokens distribueren aan gebruikers

Flare Networks heeft bepaald hoeveel gratis Spark (FLR) -tokens het zal uitgeven aan XRP-houders die deel hebben genomen aan de airdrop, die eerder deze maand plaats heeft gevonden. Het bedrijf kondigde afgelopen vrijdag aan dat het 45.827.728.412 FLR-tokens zal uitgeven aan mensen die in aanmerking kwamen, toen het bedrijf op 11 december een snapshot van de XRP-blockchain nam.

In een blogpost zei Hugo Philion, CEO en mede-oprichter van Flare Networks, dat voor iedere XRP die vastgehouden werd tijdens de snapshot, iets meer dan 1 SPARK uitgegeven zal worden. Iedereen die geld had op deelnemende beurzen, waaronder Coinbase, Binance en Kraken, of in deelnemende portefeuilles zoals Ballet en Ledger, ontvangt de token zonder dat zij hier iets voor hebben moeten toen (behalve XRP vasthouden op het moment van de snapshot). Sommige portemonneehouders moeten echter wel nog even de tokens van Flare Networks claimen.

Hoewel dit natuurlijk goed nieuws is, is er geen garantie dat de tokens iets waard zullen zijn. De 45 miljard tokens vormen 45% van de totale FLR die het bedrijf zal creëren wanneer de blockchain van het bedrijf ergens volgend jaar zal worden gelanceerd. De markt bepaald echter welke waarde er gegeven wordt aan de token. Het is vaak zo dat na de distributie van de airdrop veel munten gedumpt zullen worden, aangezien mensen zo snel mogelijk hun gratis geld willen claimen. Wat er daarna met de prijs van de token gebeurt is afhankelijk van verschillende factoren, zoals hoe goed het bedrijf presteert.

Wat is Flare?

Het nieuwe Flare-platform is een platform dat klanten helpt om smart contract-diensten uit te voeren op XRP, met behulp van een virtuele machine die wordt ondersteund door Ethereum. Bovendien maakt Flare gebruik van hetzelfde coderingsschema als XRP en zal het gebruik van Flare en XRPL voor de klanten op het platform kunnen combineren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN