Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers kan in de volgende bull run richting $160.000 stijgen

De Bitcoin koers heeft gisteren weer een uitstekende prestatie neergezet en doorbrak de resistance van $19.000. Het lijkt een kwestie van tijd voordat we de all time high van Bitcoin (BTC) gaan overtreffen. Sommige historische patronen wijzen er in ieder geval op, dat BTC in de volgende bull run, minimaal 8x vanaf zijn huidige prijs kan stijgen.

Bitcoin koers op weg naar $160.000

Een crypto YouTuber heeft onlangs op basis van historische prestaties aangegeven dat de Bitcoin koers de $100.000 zal overtreffen en zelfs richting $160.000 kan stijgen. Deze Bitcoin bull run stijgingen gingen in het verleden echter wel altijd gepaard met prijsdalingen van meer dan 80%. De prijs in 2011 steeg bijvoorbeeld naar $31 dollar waarop het vervolgens met 94% zakte. In 2013 steeg de prijs naar $1.153 en daalde vervolgens met 85% naar $173. De crypto YouTuber plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Deze grafiek toont historisch gezien de piek-tot-piek. #Bitcoin zijn piek was 37x & 17x. Zelfs als we aannemen dat het patroon aanhoudt en er een afname van een vermenigvuldiging optreedt, is het redelijk om een ​​8x toename te verwachten, ten opzichte van de vorige ATH. $20.000 x 8 = $160.000 per #BTC.”

BTC kan naar $288.000 stijgen

Dat Bitcoin flink kan stijgen suggereert ook chief investment officer bij hedgefonds Off the Chain Capital, Brian Estes. Hij gaf onlangs in gesprek met Reuters aan dat hij de Bitcoin koers in één jaar tijd naar $100.000 ziet stijgen. Hij voorspelde zelfs dat het in 2021 naar $288.000 kan gaan. Hij zei het volgende in gesprek met Reuters:

“In één jaar tijd van $18.000 naar $100.000 gaan. Ik heb Bitcoin in een jaar tijd 10x, 20x, 30x zien stijgen. Dus 5x hoger gaan is geen probleem.”

Brian Estes voorspelt deze Bitcoin koers op basis van een model dat gebruik maakt van de stock-to-flow-ratio, die de schaarste aan grondstoffen zoals goud meet. Volgens Estes heeft dit model een correlatie van 94% met de prijs van Bitcoin.

Wat denken jullie? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN