Bitcoin koers

Oprichter van Intercom is nu ook een Bitcoin-fan

We hebben de afgelopen tijd al verschillende miljardairs en grote bedrijven gezien die zich achter de koningsmunt scharen. Zo hebben Paul Tudor Jones, de CEO van MicroStrategy Michael Saylor en Stanley Druckenmiller dit jaar furore gemaakt nadat ze hun gewicht achter Bitcoin (BTC) hebben gezet. Daarnaast plaatsten wij eerder vandaag een bericht waarin duidelijk werd dat de medeoprichter van Skype, Jaan Tallinn, een groot deel van zijn vermogen in Bitcoin en Ethereum heeft.

Er is echter een nieuwe multimiljonair lid geworden van de Bitcoin-familie, namelijk de medeoprichter van het bekende Amerikaanse softwarebedrijf Intercom, genaamd Eoghan McCabe.

McCabe gaf namelijk vandaag in een tweet aan dat hij, “na jaren twijfelen”, Bitcoin volledig heeft omarmd. McCabe drong er tevens bij anderen op aan om zijn voorbeeld te volgen.

Eoghan McCabe Bitcoin

Hoewel hij niet heeft onthuld wat hem precies naar het vlaggenschip cryptocurrency dreef, merkte hij wel op dat hij had geluisterd naar het gesprek tussen Anthony Pompliano en de CEO van Parallax Digital Robert Breedlove, waarvan hij aangaf dat het “leuk en boeiend” was om te luisteren.

McCabe heeft ook niet bekendgemaakt hoeveel Bitcoin hij heeft gekocht. Hij stelde echter voor dat Bitcoin-investeerders zouden moeten HODLen.

Eoghan McCabe Bitcoin

Intercom adopteert Bitcoin nog niet

Beursgenoteerde bedrijven zoals Square, MicroStrategy en Stone Ridge hebben een deel van hun overtollige kasreserves omgezet in Bitcoin in het licht van de devaluatie van de Amerikaanse dollar. Met een hard-capped aanbod van 21 miljoen, wordt de nummer één cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie steeds vaker gezien als een aantrekkelijke hedge tegen inflatie, wat onvermijdelijk is vanwege de ongekende hoeveelheid geld die er de afgelopen tijd bijgedrukt is.

Desalniettemin heeft McCabe erop gewezen dat het bedrijf Intercom de koningsmunt nog niet als zijn primaire schatkistreserve zal adopteren. Hij legde uit dat er een enorm tijdsverschil zit tussen het moment waarop de oprichter van een bedrijf denkt dat iets een goed idee is en het moment waarop het bedrijf actie onderneemt.

Om hem rechtstreeks te citeren:

“Helaas stellen de natuurkundige wetten van grote bedrijven dat er jaren zitten tussen het moment waarop een oprichter denkt dat iets een goed idee is en zijn bedrijf handelt op dat idee. Maar ik denk ook dat Bitcoin nog niet bij ons past.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN