Bitcoin is een miljoen keer beter dan goud, volgens CEO van MicroStrategy

De CEO van business intelligence-bedrijf MicroStrategy, Michael Saylor, heeft eerder deze week bekendgemaakt dat zijn bedrijf Bitcoin (BTC) 100 jaar zou vasthouden. Volgens hem voelt het bij het investering in Bitcoin alsof hij achteraf ‘nooit genoeg heeft geïnvesteerd’. Dit zei hij in een interview met financieel nieuwskanaal Real Vision.

MicroStrategy investeerde deze zomer maar liefst $425 miljoen in Bitcoin. Saylor gaf aan dat als je Bitcoin écht begrijpt, je ook weet dat 1% van je portefeuille investeren niet voldoende is.

Michael Saylor zei het volgende tijdens het interview in gesprek met Raoul Pal, voormalig hedgefondsmanager en CEO van Real Vision:

“Als je Bitcoin eenmaal begrijpt, ben je bang dat je tekort komt. Als ik op de markt ben, koop ik elke minuut vier dagen achter elkaar Bitcoin.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:  

“Als het niet 100 keer beter is dan goud, is het wel een miljoen keer beter dan goud, en er komt niets in de buurt.”

De CEO van MicroStrategy plaatst de laatste tijd erg veel op Twitter over BTC. Dat is niet heel gek, want het bedrijf zal er baat bij hebben om FOMO te creëren. Zijn BTC investering kan flink in waarde stijgen als mensen dezelfde FOMO krijgen als in 2017. Toen bereikte de Bitcoin koers namelijk bijna de $20.000.

Bron: Twitter

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!