Bitcoin koers

BeneluxCrypto: weet de Bitcoin koers $11.000 te doorbreken?

Allereerst willen we Daan van Benelux Crypto bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. We willen jullie dan ook vragen om hem te supporten en zijn Telegram-kanaal te volgen. Dit kan je doen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Vandaag hebben we de Bitcoin koers weer op het oog. Omdat wij gespecialiseerd zijn in short en mid-term analyses zullen wij voornamelijk met de 4hr en de daily werken. We zullen de analyse afsluiten met onze verwachting voor de short/mid-term. Dit zijn natuurlijk géén buy of sell signals.

Daggrafiek Bitcoin koers

Bron: TradingView

Op de daily zien we dat we boven een belangrijk gebied zijn uitgebroken: de $10.400 zone. Ook zien we dat we gisteren de $11.000 hebben proberen te doorbreken maar het niet is gelukt. Echter is het géén harde rejection geweest omdat we er nog sterk tegen aanleunen. Op de RSI zien we een mooie uptrend gaande en overigens zijn we op de RSI ook uitgebroken boven een diagonale resistance. De Mac-D heeft een bullish cross gemaakt een aantal dagen geleden en bevindt zich nog steeds in de bullish zone. Vooralsnog zien we geen bearish tekenen op de daggrafiek.

4-uur-grafiek Bitcoin koers

Bron: TradingView

Wanneer we inzoomen naar de 4-uur-grafiek zien we dat de range tussen de $10.800 en de $11.000 een belangrijk gebied is. Deze zullen we dan ook in de gaten blijven houden. Wat verder opvalt is dat we een diagonaal resistance hebben gevormd die we nu een aantal keren hebben proberen te doorbreken. Op de RSI zien we dat we een zeer nette trend hadden en dat deze recentelijk is doorbroken. We houden nu in de gaten of er een nieuwe trend zal vormen. Tot slot bevindt de Mac-D zich in de bearish zone en beweegt vrij neutraal op dit moment.

Verwachting short/mid-term

Zolang de $10.700+ zone het houdt zijn we bullish voor de short-term. Graag willen we een break-out en een 4hr close boven de diagonale resistance zien waar we nu tegen aan zitten. Mocht dat gebeuren, dan zullen we hopen op een daily close boven de $11.000, onze volgende target is dan de $11.900!

Wil je meer van dit soort analyses en voorspelling? Check dan ons Telegram kanaal op: https://t.me/beneluxcrypto of klik op de logo hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN