SushiSwap

Nieuwe beheerder SushiSwap stelt wijzigingen voor

Een paar dagen nadat hij de controle had gekregen over het populaire SushiSwap-protocol, onthulde FTX-CEO Sam Bankman-Fried zijn persoonlijke ideeën over de toekomst. Die omvatten o.a. het geleidelijk verminderen van het totale aanbod, na het efficiënt uitvoeren van de multi-sig wallet-overgang.

FTX CEO krijgt controle over SushiSwap

Het drama begon het afgelopen weekend toen de hoofdontwikkelaar van SushiSwap, bekend op Twitter als Chef Nomi, zijn SUSHI-tokens verkocht voor miljoenen aan Ethereum (ETH). De gemeenschap veroordeelde zijn acties en beweerde dat hij een klassieke “exit-scam” uithaalde.

Na een langdurige Twitter-discussie besloot de ontwikkelaar de controle over het protocol over te dragen aan Sam Bankman-Fried – de CEO van de populaire cryptocurrency-derivatenbeurs FTX.

Bankman-Fried merkte allereerst op dat hij de beheercontrole zal overdragen naar een portemonnee met meerdere handtekeningen. Om het gedecentraliseerde karakter te behouden, hield hij hierover een stemming, die gisteren eindigde. Uit de resultaten blijkt dat 98,41% het eens is met zijn visie, en 1,59% stemde “nee”.

De toekomstplannen van SushiSwap

Eerder vandaag bevestigde hij dat SushiSwap wordt overgedragen aan gemeenschapscontrole. Hij deed zijn suggesties over hoe het project kon worden voortgezet en weerlegde, net als de CTO van Band Protocol, de bewering dat hij eigenlijk Chef Nomi is.

Volgens Bankman-Fried staat het project voor drie grote uitdagingen die prioriteit moeten krijgen, namelijk:

  1. Ervoor dat de migratie succesvol verloopt.
  2. Ervoor zorgt dat er een multisig-overgang plaatsvindt.
  3. En dat er zoveel mogelijk TVL (total value locked) door transacties wordt behaald.

Hij tweette het volgende:

De CEO van FTX zei ook dat het tokenaanbod moet worden verminderd. Hij onthulde dat een deel van dit proces “op natuurlijke wijze zal plaatsvinden als de inflatie afneemt”. Hij is echter van mening dat sommige van de SUSHI-beloningen moeten worden vergrendeld.

“Neem wellicht het huidige schema, maar maak 1/6 van de SUSHI ontgrendeld, 1/3 vergrendeld voor een jaar, en verlaag het tarief met 50%.

Dat betekent dat SUSHI-stakers een langetermijnbelang hebben bij de gezondheid van het platform, en ook dat het circulerende aanbod wordt verlaagd.”

Taker-vergoedingen kunnen worden verlaagd “van 30 bps naar 20 bps, makerskorting van 15 bps en 5 bps -> Sushi-houders”. Bankman-Fried bood ook een mogelijke samenwerking aan met Compound Finance en Aave om “naadloze margehandel op SushiSwap te creëren”.

Ten slotte, en enigszins verwacht, herhaalde hij zijn voorstel om een ​​SushiSwap-versie op Serum te bouwen. Hij wees erop dat het FTX DEX-platform “orders van 1 seconde, $0,00002 gas en 100% on-chain orderboek/matching engine” zal bieden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN