SUSHI exit-scam

Oprichter SUSHI ‘dumpt’ al zijn tokens

Chef Nomi, de oprichter van SushiSwap, de pseudo-anonieme oprichter van SushiSwap (SUSHI), heeft vandaag al zijn Sushi-tokens verkocht. Dit ging natuurlijk niet onopgemerkt in de crypto-markt.

De oprichter werd hierop aangesproken omdat velen zich afvroegen of het een exit-scam was. Chef Nomi reageerde op deze vraag op Twitter met het volgende: “Mensen vroegen of ik exit-scam heb gedaan. Dit heb ik niet gedaan. Ik ben er nog steeds”. Hij ging verder met aangeven dat zijn verkoop alleen maar invloed had op de prijs.

SushiSwap is een fork van UniSwap, die het SUSHI-token heeft gebracht. In dit DeFi-hoofdstuk heeft UniSwap veel populariteit gewonnen in termen van zijn succes als DeFi-protocol voor het ruilen van tokens op Ethereum (ETH).

Op zaterdag trok de zelfbenoemde “sushi chef” ongeveer 2,5 miljoen SUSHI-tokens (ter waarde van ongeveer $10 miljoen) uit de gedecentraliseerde beurs Uniswap in ruil voor ETH. Deze stap komt net nadat de maker onder vuur lag omdat hij bijna de helft van de munten in het ecosysteem controleerde.

De oprichter van Sushi token zei dat deze stap voor de gemeenschap was en dat het voor hem belangrijker was om zich te concentreren op het “technische deel” van de migratie. Ter verdediging van de verkoop verwees Chef Nom naar Charlie Lee, de oprichter van Litecoin, die ook al zijn Litecoin verkocht:

“@SatoshiLite deed dat en Litecoin had geen probleem om te overleven.”

Hoe dan ook is de prijs van de token in de afgelopen 24 uur flink gedaand. De koers van SUSHI is in de afgelopen 24 uur meer dan gehalveerd, van ongeveer $5 naar $1,98 op het moment van schrijven. Het is de meest recente klap voor de noodlijdende prijs van SUSHI deze week. De prijs van SUSHI piekte dinsdag op $10,81, maar is sindsdien hard gedaald, samen met de rest van de cryptomarkt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN