Bitcoin koers analyse

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers klaar om door te pakken?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Al maandenlang ziet de hele cryptomarkt er sterk uit. Bitcoin doet het goed, maar ook veel alts doen het uitstekend. De grote crash van maart lijkt niet meer dan een slechte droom geweest te zijn. Veel crypto investeerders kunnen weer lachen en dat is fijn. Maar kunnen we dit positieve gevoel vasthouden of ligt er neerwaartse prijsactie op de loer? Je leest het in onze gloednieuwe Bitcoin koers analyse van vandaag.

Weekgrafiek Bitcoin koers

Als we naar de weekgrafiek kijken zien we dat we momenteel een prachtige resistance into support flip hebben gemaakt, zoals dat zo mooi heet. Dat betekent dus dat een beweging richting de $14.000 een zeer aannemelijk scenario is op dit moment.

Bitcoin koers weekgrafiek
Bron: TradingView

Daggrafiek Bitcoin koers

Als we verder inzoomen richting de daggrafiek zien we dat we op dit moment bij een resistance gebied zijn aangekomen. Dit is de range high op $12.125. Indien we dit level met overtuiging breken is de kans groot dat we een beweging gaan zien richting de $13.1k. Zo lang we boven het midden van de range blijven op $11.297, achten wij de kans groot dat we de bovenkant van de range gaan breken.

Bitcoin koers daggrafiek
Bron: TradingView

4 uur-grafiek Bitcoin koers

Als we een stukje verder inzoomen richting de 4-uur-grafiek zien we dat we op dit moment resistance ondervinden van de 618 en de 705 fibonacci levels. Indien we dit niet breken verwachten we een beweging omlaag op de korte termijn. Om verder te kunnen stijgen en dus de range high te kunnen testen en breken zullen we de fibonacci levels moeten breken met overtuiging.

Bitcoin koers 4-uur-grafiek
Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, Bitcoin ziet er nog altijd uitstekend uit. Houd er rekening mee dat we nu wel tegen resistance aan bewegen en dat we dus eventueel weer een stapje terug gaan doen als we de resistance niet weten te breken.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN