VeChain gaat samenwerken met Travala.com

VeChain – het bedrijf achter het meest bekende, op supply chain gerichte, blockchain-project van dit moment – heeft aangekondigd dat het gaat samenwerken met Travala.com – het toonaangevende cryptocurrency-vriendelijke platform voor het boeken van reizen. Het plan is om VET te integreren als betalingsmogelijkheid op het platform van Travala.

Volgens een nieuw rapport van Grand View Research wordt verwacht dat de wereldwijde reisindustrie tegen 2027 $114 miljard zal bedragen. Als reactie op de sterk stijgende vraag blijft Travala.com meer producten bouwen om een ​​one-stop-shop-oplossing voor haar gebruikers te bieden, terwijl het ook de blockchain- en cryptogemeenschap meer manieren biedt om hun reizen te betalen met cryptocurrencies.

De partnership met VeChain is hier een goed voorbeeld van. Zo maakt de samenwerking het mogelijk om met VET te betalen bij meer dan 2 miljoen accommodaties in 230 landen.

VET-tokens als ‘smart money’

VeChain deelt dezelfde visie van massale acceptatie van blockchain en cryptocurrencies en is toegewijd aan het promoten van het nut van VeChain door waardevollere transacties te creëren. Tevens is het cryptocurrency-project bezig met het uitbreiden van VET’s rol als ‘smart money’ het dual-token-systeem.

Sunny Lu, de mede-oprichter en CEO van VeChain, zei het volgende:

“VeChain, gepositioneerd als het ecosysteem enabler, is op weg om real-world applicaties te bouwen en een klantenbestand op te bouwen, en we zijn altijd op zoek naar partnerships in verschillende industrieën om de acceptatie van blockchain te vergroten. We zijn verheugd om samen te werken met Travala.com om gebruikers een verbeterde reiservaring te bieden door het gebruik van blockchain-technologie.”

Juan Otero, CEO van Travala.com, zei:

“Bij Travala.com zijn we toegewijd aan het uitbreiden van waardevolle opties voor onze gebruikers. Door deze samenwerking hopen we de groei van de acceptatie van cryptocurrency te blijven stimuleren door onze gebruikers toegang te geven tot VeChain’s gerenommeerde ecosysteem en snelle, gebruiksvriendelijke betalingsuitvoering.”